ONA JE NOVA DEVOJKA GLUMCA ZA KOJIM UZDIŠU SVE ŽENE: Izgleda da je svratio kod KOMŠINICE na KAFU i ostao malo DUŽE!
Liki Li, Foto: Profimedia

hit!

ONA JE NOVA DEVOJKA GLUMCA ZA KOJIM UZDIŠU SVE ŽENE: Izgleda da je svratio kod KOMŠINICE na KAFU i ostao malo DUŽE!

Par se navodno zbližio prošle godine, pre svega zahvaljujući tome što stanuju jedno blizu drugog

Objavljeno: 12:06h

Holivudski glumac Bred Pit (58) navodno ponovo nije sam ― srce mu je ukrala jedna od prvih komšinica, inače velika muzička zvezda sa Starog kontinenta

Kako pišu američki mediji, oskarovac Bred Pit (58) ponovo je srećno zaljubljen!

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/CelebritieZ

Čuveni glumac je iza sebe ostavio težak period na privatnom planu, najpre zbog razvoda od Anđeline Džoli, s kojom je proveo više od decenije i s kojom ima šestoro dece. Nekadašnji par godinama vodi ljutu sudsku bitku, Bred se suočio s optužbama za nasilje i upotrebu narkotika, a pored poteškoća u vezi s raspodelom bogatstva koje se broji u stotinama miliona dolara, tu je i borba oko starateljstva nad decom Medoksom, Šajlo, Zaharom, Vivijen, Noksom i Paksom.

Posle drame s Anđelinom, Bred je navodno uplovio u vezu s glumicom Alajom Šokat, koju nikad nije potvrdio, ali su viđani na romantičnim večerama i kulturnim događajima širom Los Anđelesa. Odmah nakon nje, Bred je ljubio nemačku manekenku Nikol Poturalski, a ovu vezu je pratila kontroverza jer je ona sve vreme u braku s 41 godinu starijim biznismenom Rolandom Marijem. Šuškalo se i da se glumac zbližio sa Šarliz Teron i Sandrom Bulok, što su negirali, da je Anđelinu varao s Marion Kotijar, kao i da se pomirio sa Dženifer Aniston, a iako je na izmaku šeste decenije Pit i dalje važi za najpoželjnijeg muškarca na svetu i u medijima je uvek aktuelno pitanje koga ljubi zvezda "Borilačkog kluba", "Sedam godina na Tibetu", "Nekada davno u Holivudu" itd.

1 / 10 Foto: Profimedia

Prema pisanju stranih medija, navodno je Bredovo srce ukrala Liki Li (35), švedska kantautorka i model koja živi samo nekoliko minuta hoda od Pitove vile u Los Anđelesu.

Par se navodno zbližio prošle godine, pre svega zahvaljujući tome što stanuju jedno blizu drugog, a već neko vreme se šuška da su u tajnoj vezi. ova informacija se na društvenim mrežama pojavila prošle nedelje, kada je anonimni izvor napisao da su Bred Pit i Liki Li viđeni u jednom od poznatih holivudskih restorana.

Liki Li je rođena u Istadu, u ŠVedskoj, a muzikom se bavi od rane mladosti.

Prvi album (Little Bit) objavila je 2007. godine, a od tada ne prestaje da niže uspehe. Jedna od njenih najpoznatijih pesama je I Follow Rivers, koja na na Jutjubu ima više od 80 miliona pregleda. Liki Li ima izražen sopran, svira nekoliko instrumenata, bavi se i modelingom, a od 2012. godine ima ugovor sa čuvenom agencijom VIVA, koja brine o karijerama Kaje Gerber, Natalije Vodijanove, Ducen Kros i mnogih drugih supermodela današnjice.

Liki Li
foto: Profimedia

Ona je, inače, mama šestogodišnjeg dečaka Diona, kog je dobila s muzičkom zvezdom Džefom Baskerom, a svojevremeno je pričala da je ovo za nju bio težak period jer je izgubila majku tri nedelje nakon porođaja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.