SVETSKA MUZIČKA DIVA VIŠE NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA! Bolovi su NENORMALNI, stanje KRITIČNO!
Selin Dion, Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

TUGA

SVETSKA MUZIČKA DIVA VIŠE NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA! Bolovi su NENORMALNI, stanje KRITIČNO!

Sve se teže brine o svojim 11-godišnjim sinovima

Objavljeno:

Slavna kanadska pevačica, Selin Dion, prošle godine je zabrinula obožavatelje otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je pomerila još nekoliko.

Selin Dion
foto: David Becker

Razlog tome su zdravstveni problemi muzičke dive koja se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena bliska prijateljica sada je javno progovorila o njenom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju, prenosi News.in.

Pevačica, naime, više ne može da ustane iz kreveta niti da se kreće zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima - otkrio je izvor, dodavši kako je Selin značajno smršala te je vrlo slaba zbog čega teško brine o svojoj deci, 11-godišnjim blizancima Ediju i Nelsonu, prenosi Gloria.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

Ne poboljša li se stanje pevačici, mogla bi se povući iz muzičkog sveta na nekoliko meseci do godinu dana što bi moglo da joj teško padne - iako je okružena s porodicom koja joj pruža najveću podršku - pretpostavlja isti izvor.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe poslednjih osam meseci i strašno me rastužuje što ne mogu da ih održim" - Seline je podelila bol koju oseća s vernim obožavateljima.

O njenom inspirativnom životu je snimljen film "Aline Valérie Lemercier".

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/News.in/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.