OTKRIVENO: PEVAČICU DROGIRALI LITIJUMOM!
Britni Spirs, Foto: Instagram

STRAŠNO

OTKRIVENO: PEVAČICU DROGIRALI LITIJUMOM!

U jeku vesti da je konačno dobila slobodu od kontrole svog oca desilo se ovo!

Objavljeno:

U leto 2021. godine konačno su se potvrdile strepnje velikog broja obožavatelja pop ikone Britni Spirs, da je njeno "neobično" ponašanje zapravo je bilo posledica višegodišnjeg zlostavljanja.

U jeku vesti da je konačno dobila slobodu od kontrole svog oca, Britnin nekadašnji muzički producent Mark Delkor svedočio je o različitim načinima na koje je američka zvezda bila maltretirana.

Naime, Spirsova je ranije izjavila da su je tokom 2019. godine prisiljavali da koristi litijum - opijat koji se koristi za lečenje raznih bolesti i koji služi kao kontrolor raspoloženja. Zbog litijuma je često bila dezorijentisana.

- To je jaka droga. Možete dobiti mentalna oštećenja ako to konzumirate duže od pet meseci. Osećala sam se kao da sam pijana. Nisam mogla da vodim normalne razgovore sa svojom porodicom - rekla je Britni.

Delkor je sada potvrdio ove navode pevačice i dodao da su je terali da litijum koristi rano ujutru, kada je bila "najproduktivnija". On je otkrio i da je Britni bila primorana da peva čim ustane iz kreveta, praksa koja nije uobičajena kod pop zvezda.

1 / 5 Foto: Profimedia

Njen nekadašnji muzički producent tvrdi da se nebrojeno puta desilo da mu se Spirsova požalila kako je "užasno umorna" i da samo želi da spava. Ovakvi momenti su se ponavljali u periodu kada ju je otac forsirao da nastavi sa nastupima i koncertima.

Otac pevačice,Džejmi Spirs, ovih dana je ozloglašena ličnost među milionskom publikom ikone američke pop kulture. Gotovo svakog dana u javnost izlaze novi detalji njegove višegodišnje kontrole nad ćerkinim životom.

Poznato je da je protiv njene volje zakazivao turneje, koncerte, kao i rezidenciju u Las Vegasu koja je trajala više godina. Pored toga, ona je snimala i albume, a prilikom medijskih nastupa često je delovala "izgubljeno" i dezorijentisano.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, Džejmi je dobio starateljstvo nad Britni nakon što je 2008. godine doživela nervni slom. To je podrazumevalo potpunu kontrolu nad njenim odlukama, kao i kontrolisanje njenih finansija.

Gotovo 13 godina kasnije pevačica je na sudu rekla da je staratljstvo nad njom "zlostavljanje" i da "želi svoj život nazad", u čemu je i uspela.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.