OMILJENI GLUMAC DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU
Džejmi, Foto: Printscreen Instagram/jamieloversofficial

STRAŠNO

OMILJENI GLUMAC DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU

Njemu je 2021. godin bil teška!

Objavljeno:

Za glumca Džejmija Dornana, najpoznatijeg po ulozi Kristijana Greja u filmu “Pedeset nijansi sive”, 2021. godina je bila jedna od najtežih u životu.

Naime, on je zbog snimanja filma u Australiji bio u izolaciji u hotelu i preostala su mu još četiri dana karantina kada mu je stigla vest da mu je otac Džim preminuo od koronavirusa, piše The Guardian.

Kako su putovanja bila ograničena, on nije mogao da ode u rodnu Severnu Irsku i prisustvuje sahrani, što mu je veoma teško palo.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jamieloversofficial

– Doživeo sam u životu mnogo gubitaka, tuge i boli, i veoma rano, i sada – rekao je glumac, prenosi pomenuti medij.

Njegov otac je inače bio čuveni ginekolog i akušer, a zarazio se kada je otišao u bolnicu na rutinsku operaciju kolena. Preminuo je u martu u 73. godini života.

Gubitak sa kojim se suočio veoma rano jeste smrt njegove majke Lorne koja je preminula od raka pankreasa kada je Džejmi imao samo 16 godina. Tada mu je upravo otac pomogao da lakše preboli gubitak rekavši mu: “Ne dozvoli da ovo bude ono što te definiše”.

Glumac sa suprugom Amelijom Vorner ima tri ćerke: osmogodišnju Dulsi, petogodišnju Elvu i dvogodišnju Albertu.

– Mislim da stvarno razumem šta znači otići, često za dobrobit porodice, raditi, obezbediti. Svaki korak koji napravim otkako sam postao otac, činim za njih. To je sve do čega mi je zaista stalo. Tako sam srećan što imam tri zdrave devojčice. Samo mi toliko nedostaju – rekao je on povodom razdvojenosti od svojih devojlica zbog snimanja filma, prenosi The Guardian.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.