GODINAMA JE SLOVILA ZA ŽENU KOJA ODIŠE LEPOTOM I HARIZMOM: Nova fotografija Ketrin Zite Džons pokazuje PRAVO STANJE
Foto: Instagram/catherinezetajones

opa!

GODINAMA JE SLOVILA ZA ŽENU KOJA ODIŠE LEPOTOM I HARIZMOM: Nova fotografija Ketrin Zite Džons pokazuje PRAVO STANJE

Mnogi iznenađeni da tako izgleda!

Objavljeno:

Glumica Ketrin Zita Džouns, koja je ove godine proslavila svoj 52. rođendan, oduševila je brojne obožavaoce novom fotografijom.Slavna lepotica objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala u crnom bikiniju, a u prvom planu je njen zanosni dekolte.

- Sunce je izašlo - napisala je Ketrin Zita Džons u opisu fotografije koja je izazvala brojne reakcije njenih pratilaca, a komplimenti su se samo nizali.

"Lepotica", "I meni je sunce izašlo kada te vidim", "Fatalna žena", "Bez mane", "Divna si", "Za tebe vreme kao da je stalo", "Blistaš!", neki su od komentara.

Podsetimo, iako su mnogi predviđali da njihova ljubav neće potrajati zbog velike razlike u godinama, Ketrin Zita Džons i glumac Majkl Daglas su već 20 godina u srećnom braku.

Par, koji osim braka i dece deli i isti datum rođenja, oboje su rođeni 25. septembra, svoju je ljubavnu priču započeo još 1996. godine. Tada je, na privatnoj projekciji Daglas ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu "Zoro: Maskirani osvetnik".

1 / 4 Foto: Profimedia

- Uvek govori kako se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu - priznala je Džonsova, koja je svog supruga upoznala iste jeseni na filmskom festivalu.

- Nikad nismo izgubili smisao za humor, uživamo jedno u drugome, a kada se tome doda ljubav i međusobno poštovanje, nema lepšeg - ispričala je jednom prilikom poznata glumica.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.