REKORDERKA PROPALIH BRAKOVA! BIVŠI MUŽ DŽEJ LO PRETI PEVAČICI: Ucenjuje je PRIVATNIM snimcima!?
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

havarija

REKORDERKA PROPALIH BRAKOVA! BIVŠI MUŽ DŽEJ LO PRETI PEVAČICI: Ucenjuje je PRIVATNIM snimcima!?

Dženifer Lopez i Ođani Noa, bili su u braku od 1997. do 1998. godine, ali strasti izgleda još uvek nisu smirile, bar kad je o nekima reč

Objavljeno:

Iako je rekorderka po broju propalih braka, Dženifer naglašava da joj pva dva braka nisu potrajali ni godinu dana. Jedan je potrajao devet meseci, drugi tek nešto više, pa je izdržala 11 meseci u bračnim vodama.

1 / 5 Foto: Profimedia

Jedini brak koji je Dženifer bio važan, bio je onaj sa Markom Antonijem. Ovaj brak je potrajao čitavih deset godina, a iznikao je iz dugogodišnjeg prijateljstva. Mark i Dženifer imaju blizance.

Vratimo se prvom suprugu

Pevačica ga je upoznala u jednom restoranu u kojem je on radio kao konobar. Iako se dugo mislilo kako su se supružnici rastali u dobrim odnosima, posebno zato što je on vodio njen restoran "Madres", čini se da je istina bila apsolutno drugačija. Navodno, današnji pisac i trener i dalje na sve načine pokušava prodati pikanterije iz braka sa čuvenom pevačicom i glumicom.

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Njegov osvetnički plan javio se davnih dana kada je hteo da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali ga je pevačica 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Borba traje i dalje

Malo je poznato da pevačica preko svog tima već godinama budno prati svaki njegov potez, samo da se ne bi raspričao.

Ođani navodno poseduje i eksplicitne snimke za koje se nada da će ugledati svetlo dana. Osim toga, tu su navodne i snimci na kojima se Dženi svađa sa svojom majkom.

Iako Ođani stalno izlazi u javnost sa tvrdnjom da ga popularnost uopšte ne zanima, dela ga ipak više odaju. Teško bi se moglo prihvatiti da nije preboleo pevačicu u periodu dužem od 20 godina. Pored toga, njegov instagram broji preko 44 000 pratilaca, a Ođani ćesto pozira nag do pojasa.

Da li je u pitanju osveta, želja za novcem ili ljubav koju i dalje potajno gaji, trenutno nam ostaje samo da nagađamo.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.