CEO SVET JE BIO OPČINJEN NJENOM LEPOTOM, PROSLAVILA SE HITOM "TORN": Danas ima 46 godina, lepa je kao BOGINJA! FOTO
Foto: Profimedia

oduševila javnost izgledom

CEO SVET JE BIO OPČINJEN NJENOM LEPOTOM, PROSLAVILA SE HITOM "TORN": Danas ima 46 godina, lepa je kao BOGINJA! FOTO

Ona danas ima 46 godina, a izgleda kao da nije ostarila ni dan.

Objavljeno:

Proslavila se 1997. godine objavom singla "Torn" koji je bio na njenom debitantskom albumu "Left of the Middle". Ta numera donela joj je popularnost širom sveta, kao i u našoj zemlji.

Iako su joj predviđali uspešnu karijeru, ona je ipak rešila da se povuče sa javne scene i posveti porodičnom životu. U 44. godini postala je majka jednog dečaka. Živi mirnim životom i kako kaže takav način joj najviše trenutno prija.

Natali Imbrulja
foto: Profimedia

Ona danas ima 46 godina, a izgleda kao da nije ostarila ni dan. Kako je sama priznala nema ništa protiv plastične hirurgije i dodaje da dobar izgled može da zahvali estetsim korekcijama, ali i dobroj genetici.

"Možda bi trebalo da zahvalim svojim roditeljima na odličnim genima", rekla je ona, dodajući da redovno planinari i bavi se jogom kako bi zadržala dobru formu tela.

Natali je rekla da je ključni deo njene svakodnevne rutine i redovna hidratacija organizma, ali i kože. "Previše volim sunce, pa shodno tome, negujem svoju kožu - primera radi, pijem dosta vode", ističe pevačica.

1 / 4 Foto: Profimedia

Borba sa depresijom i ljubav kao spas

Pevačica je bila u braku sa frontmenom grupe " Silverchair" Danielom Džonsom do 2003. godine.

Natali je u jednom inervjuu za strane medije rekla da ju je Džons spasio od njene depresije, kao i da je napisao pesmu "Satisfied" za njen album "Counting Down the Days".

Međutim, 2008. godine dali su javno saopštenje da se razvode, a kao razlog njihovog raskida naveli su preveliku distancu među njima. "Jednostavno smo se udaljili jedno od drugog, jer nismo uspeli da provodimo dovoljno vremena zajedno".

Uprkos teškom ljubavnom raskidu, pevačica je 2019. godine rodila dete po imenu Maks, zahvaljujući veštačkoj oplodnji od nepoznatog donora.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.