SVETSKI POZNAT EDI GRANT LUDO JE BIO ZALJUBLJEN U SLAĐANU MILOŠEVIĆ: Estradni menadžer otkrio SVE detalje!
Edi Grant, Slađana Milošević, Foto: ATA Images/Profimedia

zanimljivo

SVETSKI POZNAT EDI GRANT LUDO JE BIO ZALJUBLJEN U SLAĐANU MILOŠEVIĆ: Estradni menadžer otkrio SVE detalje!

Kada je ugledao poznatu umetnicu, ostao je bez reči

Objavljeno: 13:13h

Nekada najveća rege zvezda, Edi Grant, svojevremeno je bio ludo zaljubljen u Slađanu Milošević. Ovu informaciju je sa medijima podelio bivši suprug Lepe Lukić i estradni menadžer, Vladimir Perović, koji je 1985. godine bio među organizatorima koncerta jedne od najvećih pop zvezda u beogradskoj hali „Pionir".

Slađana Milošević
foto: © ATA Images

Glavni za dovođenje Granta, sa druge strane, bio je Radomir Krkić, u to vreme inače direktor „Jugodiska", koji je objavljivao Edijeve ploče u Jugoslaviji.

Zanemeo je od njene neobične lepote

- Bio sam suorganizator Edijevog koncerta u hali „Pionir". On je zbog Slađane ostao pet dana duže u našoj zemlji. Nas dvoje smo se tada družili, ona je bila velika zvezda, mlada, atraktivna, lepa, imala je oko dvadeset i nešto godina. Uoči koncerta kažem ja njoj da idemo zajedno na taj spektakl. Naravno, pristala je. Stigli smo kod hale i došli do bekstejdža. Ona obukla mrežaste čarape, drikere, cela hala, kad ju je videla, okrenula se za njom. Stajali smo sa strane i Edi, kad je video Slađanu, zanemeo je od njene neobične lepote. Ona govori perfektno engleski, a Edi se debelo zatreskao u nju - priseća se Perović, piše „Kurir", a on nastavlja o tome kako hit „Amsterdam" nastao pošto je Edi tada produžio svoj boravak u Beogradu.

1 / 2 Foto: Profimedia

Tužba

- Jedno veče je Edi došao u „Dugu", a tada su sa mnom bili Bora Đorđević i Oliver Mandić. Upoznali su se sa Edijem, Bora i on su se na prvu „skapirali". Đorđević mu kaže da ima jednu novu pesmu, ali da je nije završio. Uspeli smo da ga nagovorimo da presluša pa smo otišli u studio. Posluša Edi tu pesmu i kaže: „Ne tako, nego ovako." Tonac usnimi kako pevaju i Bora objavi to na svojoj ploči. Nastao je pravi haos. Kad je izašla ploča, Edijevi menadžeri iz Amerike su tužili. Morali su da povuku ploču - objasnio je Vlada.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.