CEO SVET SE LOŽIO NA NJU U FILMU "DEVET I PO NEDELJA" Bila je omiljena Bondova devojka, danas se CELA IZOPERISALA!
Foto: Profimedia

INTRIGIRA

CEO SVET SE LOŽIO NA NJU U FILMU "DEVET I PO NEDELJA" Bila je omiljena Bondova devojka, danas se CELA IZOPERISALA!

Njena transformacija i umoran izgled zabrinuli su brojne obožavaoce, koji se često prisećaju njene uloge u filmu "Devet i po nedelja".

Objavljeno:

Gumica Kim Bejsinger nedavno je proslavila 68. rođendan, a nekada omiljena holivudska lepotica, za kojom su uzdisali brojni muškarci, danas izgleda neprepoznatljivo.

Kim nije odolela čarima estetskih zahvata koji su uveliko uticali i na njenu glumačku karijeru.

1 / 5 Foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia
Kim Bejsinger
foto: Profimedia

Međutim, najveću pažnju javnosti ipak je privukla njena veza, a potom i brak s glumcem Alekom Boldvinom, kog je upoznala na snimanju filma "The Marrying Man". Sudbonosno "da" izrekli su 1993. godine, a Kim je često govorila da je Alek ljubav njenog života. Zajedno su dobili ćerku Ajerlend 1995. godine, ali njihovoj ljubavi došao je kraj 2002. godine. Celokupni proces njihovog razvoda bio je medijski propraćen, jer je obeležen mnogobrojnim javnim svađama.

Takođe, i borba za starateljstvo nad ćerkom nije mogla da bude privatna stvar bivših supružnika. Da stvar bude gora, glumac Alek Boldvin bio je tada na udaru javnosti kada je procurio snimak razgovora s ćerkom koju je nazvao svinjom. Danas, Alek i Ajerlend imaju bolji odnos. Što se tiče glumice Kim Bejsinger, u poslednjih nekoliko godina imala je jednu zapaženiju ulogu i to u filmskoj franšizi "Pedeset nijansi sive".

1 / 3 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:55

BAJKA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Pevačica pokazala kako je okitila kuću pred praznike

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.