POLICIJA HITNO UPALA U KUĆU MERILIN MENSONA! Zaplenjeni dokazi stravično i jezivo zlostavljanih žena? (FOTO)
Foto: Profimedia

šok

POLICIJA HITNO UPALA U KUĆU MERILIN MENSONA! Zaplenjeni dokazi stravično i jezivo zlostavljanih žena? (FOTO)

Identiteti svih žena uključenih u slučaj nisu otkriveni, ali je nekoliko njih ove godine javno izjavilo da ih je Menson fizički, seksualno i emocionalno zlostavljao.

Objavljeno:

U kuću Merilina Mensona (52) upala je policija, odnosno istražitelji šerifa iz Los Anđelesa, koji su navodno zaplenili diskove usled istrage i optužbi da je seksualno zlostavljao više žena, prenosi Daily Mail.

Eva Himenez, zamenica šerifa, potvrdila je da je 52-godišnjem Marilinu nalog za pretres uručen u njegovom domu u Zapadnom Holivudu, te da su ga detektivi počeli istraživati ​​zbog prijave o porodičnom nasilju između 2009. i 2011. godine u Zapadnom Holivudu, gde je u to vreme živeo, a zbog kojih ga je prijavila njegova bivša Evan Rejčel Vud.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Prema pisanju TMZ-a racija u njegovom domu povezana je s optužbama za napade koje Menson poriče.

Detektivi Specijalne jedinice za žrtve navodno su u ponedeljak rano ujutro otišli u kuću s nalogom za pretres i zaplenili su tvrde diskove i jedinice za skladištenje dokumenata, koji će biti pregledani pre nego što slučaj bude podnet okružnom tužiocu Los Anđelesa.

Identiteti svih žena uključenih u slučaj nisu otkriveni, ali je nekoliko njih ove godine javno izjavilo da ih je Menson fizički, seksualno i emocionalno zlostavljao, a neke su podnele i tužbe.

Izjavile su da ih je Menson navodno zaključavao u malu, zvučno izolovanu staklenu prostoriju u kući, koju je nazvao "sobom loših devojaka". Žrtve su utvrdile da je prostor koristio kao samicu za psihičko mučenje žena.

Podsetimo, Merilin Mendon je na naslovne strane medije dospeo u februaru 2021. godine, kada je pevačica Fili Bridžers tvrdila da je posetila njegov dom kao tinejdžerka, te da je jednu od soba zvao "sobom za silovanje".

Merilin Menson
foto: Profimedia

Merilin je oduvek intrigirao javnost.

Sa glumicom Rose McGowan bio je veren od 1999. do 2001. godine, a nakon raskida ona je istakla kako se nisu slagali u mnogočemu.

Mensona i plesačicu i manekenku Ditu Fon Tiz počeli su da povezuju 2001., a tri godine kasnije Merilin je kleknuo pred nju. Venčali su se na privatnoj ceremoniji, ali je ona krajem oktobra 2006. predala papire za razvod u kojima je kao razlog tome navela nepomirljive razlike među njima, piše Dnevnik.hr.

Istakla je i kako ne odobrava njegove provode i veze s drugim devojkama.

Samo godinu dana kasnije Merilin je završio u vezi s Evan Rejčel Vud.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Nekoliko puta su prekidali i mirili se, a on ju je zaprosio na svom koncertu u Parizu 2010. godine. Nisu dugo izdržali zajedno, pa su godinu dana kasnije zauvek prekinuli.

Američka fotografkinja Lindzi Usih je 2012. godine u jednom intervjuu rekla da je devojka Merilina Mensona, ali su kao par tek nekoliko meseci kasnije potvrdili vezu. Menson je u intervjuu koji je prošle godine dao Nikolasu Kejdžu rekao da se venčao na privatnoj ceremoniji usred pandemije korona virusa, a odabranica njegovog srca bila je upravo Lindzi.

Početkom ove godine našao se na udaru kritika jer ga je desetak žena s kojima je bio u nekoj vrsti veze optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ešli Morgan Smitlajn je za magazin "People" govorila o navodnom zlostavljanju koje je proživela tokom njihove veze.

- Izrezao bi me po stomaku i onda bi pio moju krv. Nakon toga bi me terao da ja pijem njegovu - kazala je.

Merilin je u februaru 2021. rekao da su njegovi intimni odnosi uvek bili u potpunosti sporazumni s njegovim partnerkama.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.