HOLIVUDSKI GLUMAC OŽENIO PREZGODNU SRPKINJU: Bojana uživa u ljubavi sa PLANETARNO popularnim MACANOM!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Live! with Kelly and Michael Tv Show

OPAA

HOLIVUDSKI GLUMAC OŽENIO PREZGODNU SRPKINJU: Bojana uživa u ljubavi sa PLANETARNO popularnim MACANOM!

Ali malo je poznato kako je njegova žena Srpkinja - Bojana Janković, koja se 1993, kad joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu

Objavljeno:

Majkl Vederlij poznati je američki glumac kojeg domaća publika najbolje zna po ulogama u brojnim holivudskim serijama, koje su bile veoma popularne u našoj zemlji, poput "Mornaričkih istražitelja", "Čari", "Ali Mekbil".

Ali malo je poznato kako je njegova žena Srpkinja - Bojana Janković, koja se 1993, kad joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu.

Tamo je završila medicinu, ali i pronašla ljubav svog života u slavnom holivudskom glumcu. Upoznali su se 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im želeli platiti piće.

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u kancelariji. " Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? " Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog sa američkim glumcem u Holivudu?, ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku.

Par se venčao 2009. godine, danas žive na Manhattanu i imao dvoje dece, ćerku Oliviu i sina Liama. Iza Michaela je brak sa koleginicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta, a nakon nje bio je veren za Džesiku Albu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.