PIŠI PROPALO! BRITNI SPIRS RAZOČARALA DOBRA PRIJATELJICA I KOLEGINICA: Ne može da VERUJE šta joj se desilo!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

PUKLO PRIJATELJSTVO

PIŠI PROPALO! BRITNI SPIRS RAZOČARALA DOBRA PRIJATELJICA I KOLEGINICA: Ne može da VERUJE šta joj se desilo!

Pop pevačici je zasmetalo što njena bivša drugarica nije otvoreno govorila o njenom slučaju i svetu pokazala kakva je prava situacija.

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs je konačno posle 13 godina starateljstva nad njom, slobodna. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ona je na svom Instagramu priznala da se razočarala u nekadašnju drugaricu Kristinu Agileru jer je je odbila da komentariše njen slučaj, iako je kako kaže, bila upućena u situaciju u kojoj je bila.

Naime, Britni je na svom Instagram nalogu objavila deo snimka sa 22. po redu dodele latinskih Gremija i deo Agilerinog intervjua gde se vidi da ona odbija da komentariše njen slučaj, što ju je povredilo i na Kristinin postupak gleda kao na izdaju.

- Volim i obožavam sve koji su me podržali… Ali odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom zakonu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam… Da, ja sam važna! - napisala je Britni na Instagramu.

Britni Spirs
foto: Instagram printscreen/britneyspears

Podsetimo, Agilerin menadžer je pop zvezdu pomerio od predstavnika sedme sile i nije joj dozvolio da odgovara na pitanja koja se tiču njene prijateljice i koleginice.

Inače, Kristina je iskoristila priliku te je na Instagramu početkom juna istakla da je Britni neko ko zaslužuje svu sreću ovog sveta, ali to Spirsovoj očigledno nije bilo dovoljno.

– Osoba koju sam nekad dobro poznavala očajnički želi slobodu, a živi u stravičnim uslovima. Ona je neko ko zaslužuje da bude srećan. I ja joj to od srca želim. Ona zaista zaslužuje svu podršku i ljubav ovog sveta – napisala je Agilera tada.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.