CRNI DAN! JOŠ JEDNA SMRT POTRESLA JE SVE: Preminuo GLUMAC posle TEŠKE BORBE
Foto: Profimedia

tragedija

CRNI DAN! JOŠ JEDNA SMRT POTRESLA JE SVE: Preminuo GLUMAC posle TEŠKE BORBE

Svet će ga zasigurno pamtiti po čuvenoj rečenici iz filma "Peščanik"

Objavljeno: 12:40h

Art La Fler, glumac koji je bio najpoznatiji po ulozi Bejba Ruta u filmu "Peščanik" umro je posle desetogodišnje borbe sa Parkinsonovom bolešću, kako je saopštila njegova supruga Šeli. Imao je 78 godina.

Svet će ga zasigurno pamtiti po čuvenoj rečenici iz filma "Peščanik": "Zapamti dete, postoje heroji i postoje legende. Heroji se pamte, ali legende nikada ne umiru!"

smrt
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

- Ovaj momak… Posle desetogodišnje borbe sa A-tipičnom Parkinsonovom bolešću, Art La Fler, ljubav mog života je preminula. Nasmejao je toliko ljudi likovima kao što su Bejb Rut u Peščaniku, Vila Zubić u Deda Mrazu 2 i 3 i Čik Gandil u Polju snova, da spomenemo samo neke. Bio je velikodušan i nesebičan čovek što se prenelo na njegovu glumu, ali što je još važnije, bio je neko ko je bio tu za svoju porodicu i prijatelje. Nikada nije bio srećniji od dana kada je snimljena ova slika, kada se Glenda La Fler, koju je bio presrećan što ima kao ćerku, pridružila našoj porodici. Bila sam tako srećna što sam imala 43 godine vezu sa čovekom koji me je cenio i koga sam obožavala. Umetnost je bila veća od života i za nas je značila svet - napisala je ona.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.