DA LI JE MOGUĆE DA NOSI OVAKAV DONJI VEŠ? Pevačici SVE ISPALO, a fanovi ostali u ČUDU zbog njenog IZBORA!
Foto: Profimedia

HIT NA INTERNETU!

DA LI JE MOGUĆE DA NOSI OVAKAV DONJI VEŠ? Pevačici SVE ISPALO, a fanovi ostali u ČUDU zbog njenog IZBORA!

Fotografija obišla sve društvene mreže

Objavljeno: 09:20h

Pevačica Lejdi Gaga se tip-top doterala i uputila se na promociju filma „House od Gucci“. Nije mogla ni da pretpostavi da će njena odevna kombinacija pokazati i više nego što je to ona želala. Naime, ona je nosila dugu crnu haljinu s golim ramenima i velikim prorezom, a dok je pozirala trudila se da sve stoji na svom mestu, međutim, to joj nije pošlo za rukom.

Kako je vetar jako duvao, u jednom momentu joj je podigao haljinu koja je pokazala šta se krije ispod nje. Fotoreporteri su uslikali momenat kada se pevačici video donji veš zbog čega su njeni fanovi ostali u šoku, ali ne zbog toga što su joj se videle gaćice, već zato što su očekivali provokativniji veš.

lejdi gaga
foto: Profimedia

- „Očekivao sam neki provokativniji veš od Gage“, „Žena voli udobno“, „Deluje kao neko ko ne nosi gaćice“, „Dobar izbor donjeg veša“, „Gaćice u boji kože uz crnu haljinu, ne ide“ - neki su od komentara na ručun njenog stajlinga.

Podsetimo, insert iz filma „House od Gucci“ u kojem Lejdi Gaga priča srpski oduševio je našu publiku. Interesantna scena tokom koje traje njen dijalog sa kolegom i glumcem Adamom Drajverom, koji je u filmu Mauricio Guči, oduševio je sve. Naime, Lejdi Gaga tokom jedne od scena izgovara reč na srpskom: „Kreten“.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.