ONE SU NASLEDNICE MILIJARDERA! NEKE SU RAZMAŽENA DERIŠTA, A NAJŽEŠĆA MEĐU NJIMA IMA SINA SA ROBIJAŠEM!
Foto: Profimedia

bogate

ONE SU NASLEDNICE MILIJARDERA! NEKE SU RAZMAŽENA DERIŠTA, A NAJŽEŠĆA MEĐU NJIMA IMA SINA SA ROBIJAŠEM!

Ovo je lista ćerki, unuka i praunuka poznatih milijardera iz celog sveta

Objavljeno: 13:31h

Neke od njih su iritantna i razmažena derišta, druge su uspešne u poslu, dok su mnoge filantropi, a neke od njih vole životinje. Ipak, dve stvari su im svima zajedničke - novac i lepota. I zaista, postoje li dve važnije stvari na svetu danas?

Petra i Tamara Eklston

Berni Eklston vredi oko 3,1 milijardu dolara i glavni je izvršni direktor Formule 1. Nedavno je napunio 91 godinu, a najveću pažnju od njegovo četvoro dece privlače Tamara i Petra. Rođene su 1984. i 1988. godine. Tamara je rijaliti zvezda i bivša manekenka, a Petra je manekenka, a oprobala se i kao dizajnerka. Obe su sada u braku i imaju decu, ali ranije su itekako volele da izlaze i da se provode.

Erin Loder

Rođena je 1970.godine i unuka je Este i Džozefa Lodera, sada je jedna od ključnih osoba u "Este Loder " kompaniji, a njeno bogatstvo se procenjuje na više milijardi dolara. U okviru kompanije, postoje parfemi, kozmetički proizvodi i nameštaj koji nose njeno ime. Udala se za Erika Zinterhofera, poznatog njujorškog investicionog bankara, davne 1996. Nakon dvoje dece i užurbanog tempa života, ona izgleda fantastično i fit.

Ivanka i Tifani Tramp

Bez obzira na to šta mislite o Donaldu Trampu i njegovoj politici, moramo da kažemo da su mu ćerke prelepe. Ivanka je bivša manekenka i politička savetnica, nedavno je napunila 40 godina, a pažnju javnosti privukla je svojim sofisticiranim i modernim stilom oblačenja. Njena polusestra Tifani (28), započela je pevačku karijeru, a bavi se i modelingom, ali šuška se kako je Trump nikada nije voleo kao ostalu decu, što zaista zvuči jezivo.

Marta Ortega Perez

Marta Ortega, naslednica španskog modnog carstva "Zara", rođena je 1984. godine, a svoju karijeru započela je u kompaniji s najniže pozicije, baš kao što je i njen tata na početku karijere. Udala se 2018. godine za Karlosa Toreta, sina prestižnog argentinskog dizajnera Roberta Torete. Časopis "Forbs" navodi njenog oca kao šestu najbogatiju osobu na svetu, s bogatstvom procenjenim na 70 milijardi dolara.

Paris i Niki Hilton

Paris i Niki Hilton su praunuke Konrada Hiltona, koji je pokrenuo lanac hotela Hilton, a rođene su 1981. i 1983. godine. Za one koji su propustili, Paris se proslavila kao razmažena bogatašica u Njujorku dok je radila kao model za agenciju Donalda Trampa, a zatim je postala rijaliti zvezda. Paris se 11. novembra udala za dečka Kartera Ruma. Ima i svoj kulinarski šou na Netfliksu, a 2020. izašao je njen dokumentarac "This Is Paris". U pripremi su novi memoari, a pokrenula je i razne podkaste. Niki Hilton bavi se dizajnom nakita, torbica...

Dženifer Ketrin Gejts

Ona je naslednica najbogatijeg čoveka na Zemlji. Ona je najstarija ćerka Bila Gejtsa, rođena je 1996. i obožava konje. Studira medicinu. Pre nekoliko godina, tata joj je kupio konjičko imanje u Kaliforniji vredno 18 miliona dolara. Dženifer se u oktobru udala za Najela Nasera, a veliku pažnju privukla je zbog činjenice da su je do oltara dopratili roditelji, Bil i Melinda koji su se razveli ove godine posle 27 godina braka.

Iv Džobs

Iv je najmlađa ćerka pokojnog Stiva Džobsa, osnivača kompanije "Apple". Studira na Stanfordu, a prema Forbsu bogatstvo porodice Džobs procenjuje se na oko 20,1 milijardu dolara. Iv se odnedavno bavi i manekenstvom, što možemo da vidimo po njenim objavam na društvenim mrežama.

Kloi Grin

Ona je ćerka Filipa Grina, vlasnika "Arkadia Grupe" koja ima Topshop, Topman i Miss Selfridž. Kloi je poznata po neradu i razmaženosti, ali i činjenice da ima sina s "naj*eksi robijašem" na svetu, Džeremijem Miksom. Pokušala je da dizajnira cipele, ali je neslavno propala. Tako se Kloi veći deo život oslanjala na tatino bogatstvo.

Holi Brenson

Britanski biznismen Ričard Brenson, "težak" je oko pet milijardi dolara, a najpoznatiji je po avio kompaniji i kompaniji za bežične komunikacije. Osnovao je "Virgin Group" koja se sastoji od 400 kompanija na različitim područjima. Holi je rođena 1981. godine. Nakon nekoliko godina medicinske škole, odlučila je da počne da radi za svog oca, pa je postala predsednica "Virgin Group" fondacije. Udala se 2011. godine za Fredija Endrjusa.

Sofija Abramovič

Sofija je rođena 1995. godine i ćerka je Romana Abramoviča, rusko-izraelskog milijardera biznismena koji je vlasnik fudbalskog kluba "Čelsi". Diplomirala je menadžment u Londonu. Vešta je skakačica koja je predstavljala Rusiju na međunarodnim konjičkim takmičenjima. Uprkos tome što voli da drža svoj privatni život daleko od očiju javnosti, uživa da se provodi s prijateljima i da deli fotografije na Instagramu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.