PEVAČKA ZVEZDA PRODAVALA KRV KAKO BI IMALA ŠTA DA JEDE: Dani su joj bili agonija, snalazila se da bi bila SITA!
Foto: Profimedia

au!

PEVAČKA ZVEZDA PRODAVALA KRV KAKO BI IMALA ŠTA DA JEDE: Dani su joj bili agonija, snalazila se da bi bila SITA!

Teška priča koju je podelila sa javnosti!

Objavljeno:

Danas, Nikol nosi „titulu" jedne od najuspešnijih žena, ali dok se nije proslavila - nimalo joj nije bilo lako

Pevačica Nikol Šerzinger, koja je svetsku slavu stekla u sastavu „The Pussycat Dolls", danas je svakako jedna od najuspešnijih žena. Međutim, odrastala je izuzetno skromno, a dok je studirala, „pas tek nije imao za šta da je ujede". U razgovoru za strane medije, svojevremeno je priznala kako je radila razne poslove „za dolar", a ono što je posebno šokiralo jeste da je i davala krv ne bi li imala za hranu.

Pošto njeni roditelji nisu bili u mogućnosti „da je isprate", prodavala je i šminku, pevala je u jednom restoranu, a uglavnom živela na palačinkama i vodi, jer bi je to zasitilo, a bilo najpovoljnije za njen džep.

Nikol Šerzinger
foto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih došla do nekog novca - istakla je ona za tamošnji „Cosmopolitan", pa dodala da je, iako je rasla u domu punom ljubavi, u mnogo čemu drugom oskudevala.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto, platio časove pevanja, plesa. Bukvalno sam sve stekla sama i svojim radim - naglasila je Nikol.

Sada već i poznati sudija u „Iks Faktoru" nema „običaj" da se rasipa. Novcem raspolaže s puno pažnje i uvek ima dobar plan u rezervi - da ga upotrebi kad dođe vreme da pametno proširi svoju „imperiju".

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.