OGLASILA SE KAJLI NAKON UŽASA! Na koncertu njenog dečka UMRLO 8 LJUDI!
Kajli Džener, Foto: Profimedia

UŽAS

OGLASILA SE KAJLI NAKON UŽASA! Na koncertu njenog dečka UMRLO 8 LJUDI!

Reperova žena je javno poslala poruku

Objavljeno:

Nakon užasa tokom koncerta Travisa Skota, oglasila se i njegova partnerka Kajli Džener koja je prisustvovala incidentu zajedno sa njihovom trogodišnjom ćerkom.

Mlada milijarderka koja bi uskoro trebalo da se porodi i po drugi put postane mama, je svoje misli o nemilom događaju podelila na Instagramu, napisavši da su i ona i Trevis slomljeni.

Naime, Kajli se obratila javnosti nakon tragičnog incidenta koji se dogodio toekom koncerta Travisa Skota kada je najmanje osmoro ljudi izgubilo život.

Kako piše “People”, Kajli je koncertu prisustvovala zajedno sa njenom reperovom trogodišnjom ćerkom Stormi.

“Travis i ja smo slomljeni i uništeni. Moje misli i molitve su uz sve one koji su izgubili svoje živote, zadobili povrede ili su na bilo koji drugi način bili pogođeni jučerašnjim događajima. I uz Trevisa za kog znam da duboko brine za svoje obožavatelje u Hjustonu”, stoji u objavi.

Kajli Džener
foto: Instagram printscreen/kyliejenner

“Želim da naglasim da nismo bili svesni žrtava dok vesti nisu stigle nakon nastupa i u nikakvom svetu ne bismo nastavili da snimanje i nastup”, napisala je, te dodala da izražava iskreno saučešće svim porodicama u ovim teškim vremenima te da će se moliti za izlečenje svakoga ko je pogođen incidentnom.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.