BIO JE SAN MNOGIH ŽENA! Uništio ga je ALKOHOL, IZGLEDA ZAPUŠTENO, glumac NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)
Foto: Profimedia

potresno

BIO JE SAN MNOGIH ŽENA! Uništio ga je ALKOHOL, IZGLEDA ZAPUŠTENO, glumac NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Slavni glumac nakon prekida izgleda zaista zapušteno i neprepoznatljivo, fanovi su zabrinuti.

Objavljeno: 18:23h

Glumac Metju Peri, zvezda serije Prijatelji, navodno je potpisao ugovor za pisanje autobiografije. Peri će navodno u svojoj knjizi izneti detalje o događajima iza kulisa 'Prijatelja', ali i o svojoj borbi sa alkoholizmom i zavisnošću od tableta.

Priča se da će za svoje memoare dobiti sedmocifreni iznos, a navodno će biti dostupan na policama knjižara već u jesen 2022. godine.

Metju Peri
foto: Profimedia

- O meni se mnogo pisalo u prošlosti. Mislim da je vreme da ljudi konačno čuju sve direktno od mene“, rekao je Peri o autobiografiji koju piše.

Zanimljivo, Metju je rekao da se ne seća mnogo vremena koje je proveo na setu serije, tako da nije sasvim jasno kako će zaobići taj problem.

Metju je takođe uhvaćen pre nekoliko dana ispred jedne kuće u Los Anđelesu. Fotografi su ga snimili kako ispred sebe puši cigaretu, a on izgleda mnogo gore nego što je izgledao u specijalu HBO-a ili na slikama koje je u poslednje vreme objavljivao na društvenim mrežama.

1 / 2 Foto: Profimedia

Obučen u plavu košulju i majicu, i trenerku, nije obraćao pažnju na fotografe, već je nešto otkucao na mobilnom. Obožavaoci su već neko vreme zabrinuti zbog izgleda zvezde, a za to krive raskid sa verenicom.

Glumac je, inače, nedavno otkrio da je prekinuo vezu sa 22 godine mlađom verenicom Moli Hurvic. „Ponekad stvari jednostavno ne uspeju i ovo je jedna od njih“, rekao je glumac i dodao:

- Želim Molly sve najbolje. On nije želeo da otkrije više razloga za raskid, a obožavaoci emisije bili su iznenađeni ovakvim raspletom jer se činilo da se glumac oporavlja od veze sa književnim agentom.

Peri je takođe iznenadio fanove svojim pojavljivanjem u specijalnoj seriji 'Prijatelji' koja je emitovana na HBO Max-u. Činilo im se prilično čudno. Govorio je nerazgovetno i često je gledao u prazno. Mnogi su uvereni da je to zbog dugogodišnje zavisnosti od alkohola i droga koja je ostavila posledice na njega.

Metju Peri
foto: Profimedia

Uostalom, javio se producent i rekao da je razlog njegovog čudnog ponašanja to što je nekoliko dana ranije otišao kod zubara i imao jake bolove. Ipak, poslednjih nekoliko godina iznenađuje pratioce svojim izgledom i mnogima nije jasno kako je uspeo da se toliko promeni i zanemari. Metju danas više nije ni senka onog sarkastičnog, dopadljivog dečka kojeg su svi obožavali u humorističnoj seriji koja ga je proslavila.

Takođe je dobijao milion dolara po epizodi, a žene su mu se bacale u zagrljaj da pogledaju u njegove „tužne“ plave oči. Ali u privatnom životu mu se dešavala prava drama, psihički se raspadao. Alkoholizam, zavisnost od lekova protiv bolova i nekoliko poseta klinikama za rehabilitaciju. Tome je doprinela nesreća koju je doživeo 1997. dok je bezobzirno vozio džet ski. Posle toga je patio od velikih bolova, pa mu je lekar prepisao Vikodin, lek od kojeg je postao zavisnik.

„Uzmi ovo, biće lakše“, rekao mi je doktor, „prisetio se Peri i nastavio“, jesam. Uzeo sam pilulu i shvatio da se nikada u životu nisam osećao bolje. Imao sam velikih problema sa drogom i alkoholom i nisam mogao da prestanem. U „Prijateljima” je bio od 24. do 34. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.