ŽIVOT SUPRUGE MARTINE NAVRATILOVE OBEŽELE SU STRAVIČNE TRAGEDIJE: Sin joj je preminuo, bivšeg muža ubila LJUBAVNICA
Foto: Profimedia

potresno

ŽIVOT SUPRUGE MARTINE NAVRATILOVE OBEŽELE SU STRAVIČNE TRAGEDIJE: Sin joj je preminuo, bivšeg muža ubila LJUBAVNICA

Julija (49) je imala jeziv život pre nego se udala za teniserku.

Objavljeno:

Supruga teniske legende Martine Navratilove, Julia Lemigova, koja je nekad bila i Mis SSSR-a, pridružuje se ekipi popularnog američkog rijaliti šoua "The Real Housewives Of Miami" (Domaćice iz Majamija).

Šou se izvorno prikazivao u tri sezone od 2011. do 2013. godine pre nego što je postala jedna od retkih franšiza koja je otkazana.

Međutim, sada se vraća na male ekrane i premijerno će biti prikazan u decembru, prenosi Page Six.

Martina Navratilova
foto: Profimedia

49-godišnja Julia je jedno od tri nova lica koja se pridružuju glumačkoj ekipi, uz planera događaja Gerdija Abrairu i anesteziologa Nikol Martin, a upravo je njeno ime izazvalo najviše interesa kod gledalaca, pogotovo s obzirom na njenu burnu i tragedijama obeleženu prošlost i brak sa Navratilovom.

Martina i Julia potiču iz nekadašnjeg Istočnog bloka, teniska zvezda rođena je u komunističkoj Čehoslovačkoj, a njena supruga u Sovjetskom Savezu.

"Pretpostavljam da je naše slično istočnoevropsko poreklo u početku omogućilo našu vezu. Imale smo puno toga zajedničkog. Sećam se da je bila jako duhovita, puno smo se smejale," izjavila je Julia u jednom od intervjua za Dejli Mejl.

Martina Navratilova
foto: Profimedia

Rođena od oca pukovnika Crvene armije u Moskvi, Julia je postala Miss SSSR-a 1990. godine samo godinu dana pre raspada zemlje, a uz to je bila i druga pratilja za Miss Univerzuma 1991. godine. To joj je otvorilo vrata u svet manekenstva, pa je svoj profesionalni život prebacila u zapadnu Evropu i kasnije se povezala s ekscentričnim bankarom Edouardom Sternom, jednim od najbogatijih muškaraca u Francuskoj.

Dobili su sina 1999. godine, ali je on tragično preminuo od unutrašnjeg krvarenja kada je imao samo pet meseci, samo nekoliko dana nakon što je Julia unajmila bugarsku dadilju koja je odmah nestala nakon smrti deteta. Kasnije je za Dejli Mejl otkrila da je službena istraga bila zaustavljena, a ona nije mogla sama dalje da istražuje i da je sve bilo van njene kontrole i jako bolno.

Nova tragedija zadesila je Julijin život kada je Edouard ubijen iz vatrenog oružja i pronađen mrtav u kostimu od ružičastog lateksa nakon sado-mazo večeri u svojoj rezidenciji u Ženevi 2005. godine, a njegova ljubavnica Sesil Brosard na kraju je osuđena za ubistvo.

Julia je novu sreću konačno pronašla s bivšom teniskom zvezdom 65-godišnjom Martinom Navratilovom s kojom je godinama bila u vezi pre nego što ju je poznata teniserka zaprosila na televiziji na US Openu u septembru 2014. godine. Venčale su se tri meseca kasnije u Njujorkku s popisom slavnih gostiju među kojima su bile glumačke zvezde poput Bruk Šilds pa sve do tadašnjeg gradonačelnika Bila De Blasija.

Martina Navratilova
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.