BIVŠA SUPRUGA DONALDA TRAMPA ZAVIJENA U CRNO! Desila se stravična SMRT, imao je samo 49 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok

BIVŠA SUPRUGA DONALDA TRAMPA ZAVIJENA U CRNO! Desila se stravična SMRT, imao je samo 49 godina! (FOTO)

Poslednjih godinu dana borio se sa opakom bolešću.

Objavljeno:

Ivana Tramp zaista nema sreće u ljubavi. Imala je četiri neuspela braka iza sebe, međutim poslednji suprug od kojeg se razišla 2019. godine, italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je iznenada u petak veče nakon što je navodno patio od bolesti poslednjih godinu dana, a kako piše "Daily mail", sumnja se da je u pitanju bio rak kože.

ivana tramp
foto: Profimedia

Iako su već dve godine živeli razdvojeno, Ivana i Rosano su ipak održavali dobre odnose.

Smrt 49-godišnjeg Rosana Rubikondija objavljena je u petak uveče na društvenim mrežama italijanske televizijske voditeljke Simone Venture.

"Rosano… Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko ih je bilo mnogo, i sve što smo uradili zajedno. Zbogom. RiP“, napisala je Simona Ventura na Tviteru.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Inače, nekadašnja supruga bivšeg američkog predsednika i glumac i model iz Italije još od 2019. godine žive razdvojeno kada su sa javnošću podelili intimne detalje iz svog braka obelodanivši da nemaju nameru da ostaju u braku.

"Veza je tekla svojim tokom. Rosano provodi dosta vremena u Italiji, a ja u Njujorku, Majamiju i Sen Tropeu, a on mora da radi. Veza na daljinu zaista ne funkcioniše. Lepo smo se proveli i ostali smo prijatelji. Razvod je bio prijateljski", izjavila je pre dve godine za "PageSix" 70-godišnja Ivana Tramp.

Ona se udala se za Rubikondija nakon brakova sa Alfredom Vinklmajrom, Donaldom Trampom i Rikardom Macučelijem, objavio je "Page Six".

Donald Tramp koji je kasnije postao 45. predsednik, prevario je Ivanu sa Marlom Mejpls što je svojevremeno okončalo njihov brak. Onaj ko je nakon ovohg ljubavnog brodoloma podigao Ivanu Tramp i vratio joj veru u ljubav bio je Rikardo Macučeli. Međutim, ni ovaj brak nije potrajao.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Tada je na scenu stupio Rubikondi, italijanski zavodnik, glumac i model koji je bio mlađi čak 23 godine.

Rubikondi se udvarao Ivani šest godina pre nego što su se venčali u aprilu 2008. kada je on imao 36, a ona 59 godina.

Njihova svadba je koštala tri miliona dolara da bi proslavila 400 gostiju, a među zvanicama je bio i njen bivši suprug Donald Tramp zajedno sa njihovom ćerkom Ivankom koja joj je bila deveruša.

Razveli su se godinu dana kasnije, ali su se ubrzo pomirili i nastavili da žive u malo liberalnijem braku, odnosno zajednici bez obaveza.

"To nije brak 24-7, ali oboje uživamo u njemu", rekla je za "People" svojevremeno Ivana Tramp.

Njihova romansa je nastavila da se rasplamsava sve do 2019. godine, kada je Ivana konačno objavila da su "odustali".

Činilo se da 23 godine mlađi mlađi muž vodi luksuzan i raskalašan način života, te da je to bio jedan od razloga razilaženja, ali je Rubikondi nakon odlaska od Ivane uvek imao samo reči hvali i veliko poštovanje za svoju bivšu suprugu govorivši da su ostali prijatelji, te da je veoma ceni i poštuje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.