ČETIRI PUTA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA! Muškarci se lepe za nju, muža razvela pa šutnula! NEVEROVATNO!
Foto: Profimedia

živopisno

ČETIRI PUTA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA! Muškarci se lepe za nju, muža razvela pa šutnula! NEVEROVATNO!

Muža zavela pa razvela! 2 dana nakon raskida veridbe, udala se za drugog muškarca.

Objavljeno:

Glumica Džulija Roberts još danas je jedna od najpoželjnijih zvezda Holivuda, ovih dana slavi 54. rođendan i tom prilikom smo se podsetili njene bogate životne priče.

Svi je poznajemo kao glumicu bogatu nagradama: 3 Zlatna globusa, 4 nominacije za Oskara, 1 osvojen Oskar itd.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Slavna glumica nije prečesto javno pričala o porodičnoj pozadini, a prvi put se na velikom platnu pojavila 1988. godine u filmu "Satisfaction" uz Lijama Nisona.

Već godinu kasnije pojavila se u filmu "Čelične magnolije", za koji je dobila nominaciju za Oskara i prvi Zlatni globus. Hit "Zgodna žena" u kojem glumi glavnu ulogu skupa s Ričardom Girom osigurao joj je mesto među najbolje plaćenim glumicama Holivuda toga doba te svetsku popularnost.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Romantične komedije poput filmova "Ja u ljubav verujem", "Moj dečko se ženi", "Četiri venčanja i sahrana" te "Odbegla Mlada", a zatim su usledile i brojne uloge u dramama i trilerima, koje su oduševile njene obožavaoce širom sveta.

Čak pet puta je bila proglašena najlepšom ženom sveta po časopisu People, a uz blistavu karijeru, vodila je i zanimljiv ljubavni život. Bila je u vezi sa brojnim kolegama, među kojima su Džejson Patrik, Lijam Nison, Kifer Saderland, Dilan Mekdermont i Metju Peri. S Kiferom je kratko bila i verena, ali su raskinuli tri dana pre nego što je satala pred oltar sa drugim muškarcem 11. juna 1991. godine.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Dve godine kasnije pred oltar je stala s pevačem Lajlom Lavetom, ali u braku su proveli samo dve godine. Nakon njega se našla u zagrljaju glumca Bendžamina Brata, a svojeg sadašnjeg supruga upoznala je na setu filma "The Mexican", dok je još s Bratom bila u vezi.

Snimatelj Daniel Moder i Džulija i danas se vole, ali u vreme kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg. Godinu nakon što je upoznao slavnu glumicu predao je papire za razvod, a s Džulijom je pred oltar stao 2002. godine.

Supružnici imaju 16-godišnje blizance Hejzel i Finej i 14-godišnjeg sina Henrija. Nedavno su proslavili 19. godišnju braka, a obeležili su je i na društvenim mrežama, gde su objavili zajedničke fotografije.

Poslednjih nekoliko meseci počele su kružiti glasine o tome da je par pred razvodom, ali Džulija i Daniel su medijima ispričali kako su to samo tračevi na koje ne obraćaju pažnju. Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom decom jer ne žele da oni steknu pogrešan sud, a već su odavno deci objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oni slavne osobe.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

(Espreso/dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.