SVI SMO OBOŽAVALI OVU GLUMICU, A ONA JE TRAGIČNO PREMINULA: Izgubila je sina, odala se porocima, a onda NASTRADALA!
Foto: IMDB

TUGA

SVI SMO OBOŽAVALI OVU GLUMICU, A ONA JE TRAGIČNO PREMINULA: Izgubila je sina, odala se porocima, a onda NASTRADALA!

Najstariji sin glumačkog para umro je u 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima

Objavljeno:

Glumica Keli Preston, supruga Džona Travolte, u 58. godini izgubila je bitku sa rakom dojke, a njen život bio je pun bola i tuge.

Glumica je rođena kao Keli Kamaleluhua Smit u Honoluluu, a promenila je ime u Keli Preston pre uloge u svom prvom filmu “Nestašluk” 1985. godine.

Keli i Travolta upoznali su se 1988. godine tokom zajedničkog rada na filmu “Stručnjaci”. Venčali su se 5. septembra 1991. godine u Parizu i u braku su dobili troje dece – Džeta, Elu i Bendžamina, međutim u januaru 2009. godine dogodila se tragedija koja je porodicu zavila u crno, kada je Džet preminuo.

Najstariji sin glumačkog para umro je u 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Keli je svojevremeno priznala da se odala porocima – alkoholu, cigaretama i narkoticima, ali i da je uspela da se izvuče iz kandži istih.

Keli Preston
foto: IMDB

– Potpuno sam drugačija osoba. Više ne pijem i ne pušim. Više se ne drogiram. Bilo je trenutaka kada sam preterivala sa pićem, potpuno. Moja deca su mi pomogla da bolje upoznam sebe i mnogo su mi pomogla – rekla je glumica 2012. godine.

Godine 2013. šuškalo se da Keli želi da se razvede od Travolte. Kako se tada navodilo, ona nije više mogla da trpi njegovu preveliku poslovnu angažovanost i bilo joj je dosta da bude domaćica. Ipak, bračnu krizu su uspeli da prebrode.

Keli se poslednje dve godine borila sa rakom dojke, ali je nažalost izgubila bitku, u svojoj 58. godini.

– Teškog srca vas obaveštavam da je moja žena Keli preminula posle dve godine borbe sa rakom dojke. Borila se hrabrog srca i sa podrškom mnogih. Oprostite ako se ne budemo oglašavali neko vreme, posvetiću se deci koja su izgubila svoju majku – napisao je tada Džon Travolta na Instagramu.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.