RANIJE UPOZORAVAN! Bivši dečko Kortni Kardašijan POLUDEO zbog njene VERIDBE!
Foto: instagram printscreen

AU

RANIJE UPOZORAVAN! Bivši dečko Kortni Kardašijan POLUDEO zbog njene VERIDBE!

Raskinuli pre 6 godina!

Objavljeno:

Bubnjar „Blink 182“ Travis Barker, zaprosio je Kortni Kardašijan, te je par imao dobar provod za slavlje. Napravili su pravu feštu, a ove vesti su teško pale Kardašijankinom bivšem dečku, rijaliti zvezdi Skotu Disiku.

Njihova ljubav je bila kao iz bajke, a onda je došlo do prezasićenja, te su raskinuli pre šest godina. Izvor blizak bivšem paru za E! News, kaže da mu nije prijalo saznanje o veridbi i to što će se majka njegovo troje dece udati za Barkera. Kako se navodi, Disik je „znao da će se to dogoditi jer ga je porodica Kardašijan ranije upozorila na to“.

- Skot je poludeo. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore - kaže izvor za pomenuti strani medij.

Podsetimo, Skot i Kortni su svoju vezu započeli 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina, ali nikada se nisu venčali. Tokom zabavljanja su dobili troje dece, sinove Masona i Reigna i ćerku Penelope.

Skot Disik, Amelija Hamlin
foto: Profimedia

Inače, Kortninoj veridbi prisustvovali su prisustvovali Kloi Kardašijan, kao i Tristan Tompson, mamadžerka Kris Džener i njen dečko Kori, koji takođe nisu propustili ovu ceremoniju. Tu je bila i bubnjareva ćerka iz prvog braka, Alabama, koja se oglasila na Instagramu i pokazala prsten koji sada sija sa ruke najstarije sestre Kardašijan.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.