VELIKA I STRAŠNA ISPOVEST VELIKE ZVEZDE: "Majka nikad neće reći ko mi je otac jer ju je SILOVAO I ZLOSTAVLJAO"
Foto: Printscreen

au

VELIKA I STRAŠNA ISPOVEST VELIKE ZVEZDE: "Majka nikad neće reći ko mi je otac jer ju je SILOVAO I ZLOSTAVLJAO"

Nepoznati muškarac je, inače, njenu majku napao nožem, pa silovao

Objavljeno:

Gostujući u jednoj emisiji, Mis Pensilvanije 2014. godine Valeri Gato, otvorila je dušu pa objasnila svetu svoju potresnu porodičnu situaciju. Naime, ova lepotica je za sebe rekla kako je „rezultat silovanja", kao i da nikad i neće upoznati svog oca, koji je njenu majku napastvovao pa ostavio. Sa druge strane, naglasila je, u najužem krugu - niko na nju nikada nije gledao s prezirom, već upravo suprotno.

Nepoznati muškarac je, inače, njenu majku napao nožem, pa silovao.

- Kada se rodite kao rezultat silovanja, ne znate ko vam je otac, da li su ga ikada pronašli, većina ljudi bi to smatrala nesrećnom situacijom. Odrasla sam sa majkom i njenim roditeljima, a oni na mene nikada nisu gledali kao na nešto pogrešno. Porodica me toliko voli, podržava i često mi govore da mogu i predsednica da budem, ako to želim - rekla je u „Real Life Today" ona, pa dodala kako je kao dete često postavljala pitanja vezana za tatu, ali da odgovore nikada nije dobila, niti će.

Valeri Gato
foto: Printscreen

- Mislim da se sve dešava sa razlogom. Želim da kažem ljudima da je sve moguće i da ne smeju da dozvole da im negativne okolnosti definišu život - zaključila je Valeri.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.