NAKON RAZVODA POSTALA JE BOGATIJA ČAK I OD KRALJICE ELIZABETE! Živi kao u raju, teška je 350 miliona funti! (FOTO)
Foto: Profimedia

iskoristila

NAKON RAZVODA POSTALA JE BOGATIJA ČAK I OD KRALJICE ELIZABETE! Živi kao u raju, teška je 350 miliona funti! (FOTO)

Upoznajte najbogatiju ženu u Evropi "tešku" 350 miliona funti.

Objavljeno:

Kirsti Bertareli, bivša manekenka i kantautorka (50), nedavno se u tajnosti razvela od milijardera Ernesta Bertarelija, a par je imao najskuplji razvod u istoriji Velike Britanije.

Par je bio u braku 21 godinu i imaju troje dece, a pre ovakvih vesti nije bilo nikakvih glasina o problemima i trazvicama u njihovom odnosu.

"Ernesto i Kirsti Bertareli sa tugom potvrđuju da su se razveli. Odluka je bila zajednička, a rastanak prijateljski", rekao je njihov portparol za "Daily Mail".

Kirsti
foto: Profimedia

Bivši supružnici su ove godine uvršteni na 14. mesto liste bogataša koju sastavlja "Sunday Times", a njihovo bogatstvo procenjeno je na vrtoglavih 9, 2 milijardi funti. Oni nisu želeli da otkriju koji je iznos gospođa Bertareli dobila posle razvoda, ali "Daily Mail" saznaje da je navodno prihvatila nagodbu od 350 miliona funti.

To je nekadašnju mis Velike Britanije učinilo najbogatijom razvedenom Britankom u istoriji, a sada raspolaže sa više novca nego i sama kraljica Elizabeta, Mik Džeger, Ed Širan, Adel... Kirsti je pored novca dobila i spektakularnu kuću pored Ženevskog jezera u Švajcarskoj, koja vredi 52 miliona funti. Ona takođe poseduje i brvnaru od 8 miliona funti u švajcarskom skijalištu Gstad.

Kirsti
foto: Profimedia

Inače, Kirsti je 1988. bila Mis Velike Britanije, a iste godine na Izboru za Mis sveta zauzela je mesto druge pratilje. Pored manekenske karijere i udaje za superbogataša, Kirsti je ipak želela samostalnu karijeru, te se bavi i pevanjem i komponovanjem.

"Toliko ljudi bi samo otišlo na svoju jahtu i provelo život ispijajući šampanjac, ali ne i ja. Dužni smo da shvatimo život. Pevanje je bilo u meni ceo život i morala sam to da učinim", rekla je Kirsti svojevremeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.