SKANDAL! ISPLIVALE MRAČNE TAJNE MELANIJE TRAMP, SVET NA NOGAMA: Trampovu ćerku nije mogla da gleda očima!
Foto: Profimedia

šok

SKANDAL! ISPLIVALE MRAČNE TAJNE MELANIJE TRAMP, SVET NA NOGAMA: Trampovu ćerku nije mogla da gleda očima!

Isplivao sav "pljav veš" Melanije Tramp, detalji su šokantni.

Objavljeno:

Melanija Tramp svojevremeno je prisilila čoveka koji je nosio kostim uskršnjeg zeca u Beloj kući da u poslednji trenutak promeni odeću jer joj se nije sviđalo kako je obučen. Njena bivša glasnogovornica Stefani Grišam u svojoj knjizi, koja već danima puni novinske stupce otkrila je kakva je Melanija bila iza kamere.

U knjizi 'I'll Take Your Questions Now', koja je svetlo dana ugledala pre nekoliko dana, Stefani Grišam, koja je u Beloj kući tokom Trampove vladavine imala nekoliko istaknutih funkcija, iznosi šokantne i bizarne detalje iz života Donalda Trampa, a dala je i uvid u život misteriozne Melanije Tramp.

Melaniju su zvali "Zlatokosa" i "zlostavljala" je uskršnjeg zeca

Otkrila je da je Tajna služba Melaniji dala nadimak Zlatokosa jer nikad nije izlazila iz Bele kuće, da nije podnosila Donaldovu ćerku, Ivanku Tramp i da je opsednuta je foto albumima,

Na spisku dogodovština o životu Melanije Tramp u knjizi Stefani Grišin nalazi se i priča o nezadovoljstvu odećom uskršenjg zeca kojeg je naterala da se prevuče. To se dogodilo 2017. na tradicionalnom okupljanu pored Bele kuće.

'Strogo je vodila računa o svakom detalju, čak je pomno pratila modni odabir uskršnjeg zeca. Baš kad je tip u kostimu zeca hteo da izađe na balkon da mahne deci, lice prve dame promenilo je izraz i prešlo u mrštenje. 'Ne sviđa mi se što nosi', rekla je Melanija kad je videla karirani prsluk u kojem se kostimirani čovek pojavio.

'Mislila je da je neukusan i da odvlači pažnju', prepričava Grišam.

'Samo nekoliko minuta kasnije pre nego što je trebalo da se pojavi na travnjaku Bele kuće, Melanija ga je naterala da se presvuče', piše Grišam.

Mediji su u to vreme zabeležili da je uskršnji zeka nije nosio uobičajeni karirani prsluk, kakav je nosio na ranijim proslavama. Iako karirani prsluk nije bio modni hit u vreme Melanije Tramp, njenim odlaskom iz Bele kuće i to se promenilo, a početkom ove godine, u prvoj godini Bajdenove vladavine, zeka se ponovo pojavio u starom izdanju i sa zaštitnom maskom za lice u skladu epidemiološkim merama.

Melanija Tramp
foto: EPA-EFE/ Yuri Gripas / POOL

Zaluđena foto albumima

Ako nije provodila vreme sa svojim sinom Baronom ili roditeljima, radila je na svojim foto albumima koje Grišam naziva jednim od 'njenih dvoje dece'. Duboko u pandemiji, provela je dva sata u rekonstrukciji scene presecanja vrpce za teniski teren Bele kuće jer nedeljama ranije nije dobila odgovarajuće fotografije. Kad nije imala obaveza Melanija se bavila snimanjem fotografija tepiha u Beloj kući.

Naime, u trenutku dok su Trampove pristalice pokušavale nasilno da ponište izbore, provalivši u Kapitol, Grišam je Melaniji Tramp poslala poruku: 'Da li želite da tvitujete da su mirni protesti pravo svakog Amerikanca, ali da nema mesta bezakonju i nasilju?'

Minut kasnije, Melanija je odgovorila kratko: 'Ne'

Na osnovu tvrdnji njene bivše glasnogovornice, prva dama se u tom trenutku više brinula o foto snimanju tepiha u Beloj kući nego o događajima u Kapitolu koji su šokirali čitav svet.

Melanija Tramp, Melanija i Donald Tramp
foto: AP

Kako se Melanija 'oslobodila'

Snimak Trampove navodne afere sa zvezdom Stormi Danijels je ono što je zapravo 'oslobodilo' Melaniju i podstaklo je da počne javno protivreči ili ignoriše svog muža - pokušavajući ga osramotiti kao što je on osramotio nju. Tako je na njegov prvi govor naciji ušla ruku pod ruku sa zgodnim vojnim pomoćnikom kojeg joj je Grišam lično odabrala jer je Melanija rekla da su podovi na Kapitolu - jako klizavi.

'Nasmejala sam se jer sam tu ženu gledala kako u štiklama samouvereno hoda po blatu', piše Grišam.

Grišam je napisala da Melanija nije verovala suprugu koji je opovrgavao aferu, već je samo rekla: 'Ovo je Donaldov problem. Sam se uvalio u ovaj nered i neka sam to popravlja'.

Do kraja Trumpove vladavine, piše Grišam, prva dama bila je toliko nezainteresovana za suprugovu budućnost da je prespavala izbornu noć i to dok su se u Beloj kući okupljale stotine ljudi na zabavi kojoj se oštro usprotivila s obzirom na mogućnost izbijanja nove epidemije korona virusa u Beloj kući.

Ivanka i Džared umislili da su kraljevska porodica SAD-a

Grišam piše kako je uticaj 'prve ćerke' Ivanke Trump i njenog supruga, Džareda Kašnera nastavio da raste tokom Trampovog mandata, uprkos svim promenama. Ivanka Tramp dolazila je na sastanke na kojima njena prisutnost uopšte nije bila neophodna, a tražila je i da se Tramp obrati naciji kancelarije na početku pandemije kovida-19 prošle godine.

Dok je Grišam posmatrala uspon Džareda Kašnera unutar Bele kuće, priznaje da ga je sve manje volela, a otišla je tako daleko da ga je nazvala 'Rasputinom u odelu skrojenom po meri'. Rekla je i da joj je bivši predsednik rekao da ne shvata Kušnerovu 'lošu stranu'.

Grišam otkriva da su prva dama i osoblje Bele kuće Ivanku nazvali 'princezom' i da se 'prva ćerka Amerike' redovno na radnim sastancima pozivala na 'mog oca'. Kušnera je prozvala 'uvaljivačem' zbog njegove navike da se ubacuje u tuđe projekte i pravi nered i na kraju beži i ostavlja ih da preuzmu krivicu.

Koliko su si bili važni, barem u vlastitim očima, govori to da su Ivanka i Džared pokušali da se uguraju u susret s kraljicom Elizabetom II. zajedno s Trampom i Melanijom, što je kršenje protokola u državnoj poseti. Ali plan im je propao samo zato što nisu uspeli da se uguraju u avion sa predsedničkim parom.

'Konačno sam shvatila što se događa. Džared i Ivanaka mislili su da su kraljevska porodica SAD-a', piše Grišam u svojoj knjizi.

'Mnogo sam puta s Melanijom razgovarala o tome i rekla sam da ako izgubimo izbore 2020. godine, to će biti zbog Džareda. Nije mi se suprostavila', piše Grišam.

'Do kraja mandata, Kushner je bio Trumpov 'pravi šef osoblja'. Sjedio je odmah pored Mikea Pencea, potpredsjednika SAD-a i tadašnjeg šefa Operativne skupine za koronavirus Bijele kuće i vodio prvi sastanak o tome što bi Trump trebao reći naciji o pandemiji. Očito je također izdiktirao prva predsjednikova televizijska obraćanja o pandemiji, koja su svi kritizirali, između ostalog i zato što je u njima najavio ograničenja putovanja prije nego što su upozorili federalne agencije koje će ih morati provesti', piše Grisham.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.