MADONA IMA 63 GODINA, LEGNE NA STO U EMISIJI I PODIGNE SUKNJU! Srozala sebe sramnim ponašanjem, skandal decenije!
Foto: Profimedia

šok

MADONA IMA 63 GODINA, LEGNE NA STO U EMISIJI I PODIGNE SUKNJU! Srozala sebe sramnim ponašanjem, skandal decenije!

Govore da se "ne ponaša u skladu sa svojim godinama", a ona im ovako odgovara.

Objavljeno:

Gostovanje pop ikone Madona (63) u emisiji Džimija Felona nije prošlo bez provokacije i opaske muzičke zvezde na račun koleginica koje je kopiraju.

Madona je gostovala u emisiji Džimija Felona povodom dokumentarca "Madame X" koji prati turneju i pripreme svetske promocije istoimenog albuma.

Madona
foto: Profimedia

Madona koja je zaslužna za pomeranje granica u pop muzici još od osamdesetih na komentar voditelja da je mnogo puta video da neke koleginice repliciraju ono što je ona radila, ali da je nikad ne pomenu kao inspiracju, kratko je prokomentarisala: "Da, ali nikad to ne urade dobro".

S obzirom na to da emisija emituje na nacionalnom servisu "ABC" i da su psovke i provokativni sadržaj zabranjeni i uvek cenzurisani, Madona je iskoristila priliku da legne na sto voditelja, a potom da podigne suknju i pokaže zadnjicu kamerama.

1 / 4 Foto: Profimedia

Iako su mnogi prokomentarisali da muzička zvezda "odbija da se ponaša u skladu sa svojim godinama", Madona je ostala Madona i dalje radi stvari koje je nekad radila. Godine prolaze, ali Madona ne.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.