BILA JE PRELEPA, A ONDA JOJ JE DEČKO BACIO KISELINU U LICE I UNIŠTIO JU JE: Morala je da izvrši 200 operacija! FOTO
Foto: Profimedia

strašno

BILA JE PRELEPA, A ONDA JOJ JE DEČKO BACIO KISELINU U LICE I UNIŠTIO JU JE: Morala je da izvrši 200 operacija! FOTO

Bivši dečko ju je unakazio, a sad je pokazala kako izgleda bez šminke posle 200 operacija.

Objavljeno:

Britanska voditeljka, autorka i influenserka Kejti Pajper otkrila je na društvenim mrežama da je hitno hospitalizovana nakon gušenja hranom. Ona je podvrgnuta operaciji jednjaka, a objasnila je da ju je ovaj problem zadesio jer ne može pravilo da guta zbog ožiljaka koje ima u predelu vrata.

Kejti Pajper
foto: Profimedia

Kejti je uz selfi bez trunke šminke iz bolničke postelje poručila da se sada oseća dobro, a podsetila je i da su pomenuti ožiljci posledica užasne nesreće koja ju je pogodila 2008. godine. Na ovom selfiju pokazala ih je sasvim otvoreno, bez filtera i šminke, za šta je sigurno bilo potrebno puno hrabrosti!

No, ako nešto krasi slavnu 37-godišnjakinju onda je to hrabrost.

Naime, ova dama je 2008. godine imala sve što jedna mlada devojka može da poželi - slavu, lepotu, dobru karijeru, novac... No iste godine suočila se sa traumom nakon koje više ništa nije bilo isto! Te kobne godine ona je bila žrtva svog tadašnjeg dečka Danijela Linča koji je organizovao napad na nju - unajmio je profesionalca koji je Kejti prosuo sumpornu kiselinu na lice.

Kejti je usled ovog monstruoznog čina oslepela na jedno oko, a koža lica joj je bila potpuno uništena... Godinu i po dana nakon incidenta, ona se skrivala od javnosti, pokušavajući da ponovo stane na noge i zaleči traume i rane, kako one fizičke, tako i psihičke. Nakon toga rešila je da se ne krije i da progovori o svemu, kako bi pomogla ženama koje su takođe bile žrtve nekog vida nasilja.

Kejti Pajper
foto: Profimedia

"Sećam se vremena kada nisam želela nikog da vidim niti sam želela da mene iko vidi. Sećam se koliko sam plašila ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od celog sveta. Sećam se da je tada razgvor o ovoj traumi bio nemoguće misija", govorila je ona svojevremeno .

Podsetimo, Kejti je u trenutku kada je napadnuta bila na početku manekenske i voditeljke karijere. Osvojila je titulu mis Vinčestera i imala velika planove, kada je upoznala i pomenutog Danijela sa kojim je ubrzo uplovila u vezu.

Posle samo dve nedelje zabavljanja, on ju je silovao i zlostavljao ravno osam sati, nakon čega je poslao poznanika da joj prospe kiselinu na lice. Ruka pravde ga je ipak stigla - uhapšen je i osuđen na doživotnu robiju, a minimum koji mora da odleži, čak i ako dobije olakšice, jeste 16 godina.

Danas je Kejti uspela da delimično rekonsntruiše svoje lice zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima, a imala je više od 200 operacija kako bi povratila zdravlje, ali i rekonstruisala lice. Napisala je tri knjige o svom iskustvu, društveno je vrlo aktivna, na Instagramu je prati gotovo milion ljudi i čak je uspela da se opet nađe ispred kamere - često je angažuju kao voditeljku televizijskih emisija.

Od 2015. je u srećnom braku sa građevinskim preduzimačem Ričardom Džejmsom Stantom, a par ima i dve ćerkice.

Kejti Pajper
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.