GLUMICA U ČETVRTOJ FAZI TEŠKE BOLESTI, BORI SE SNAŽNO! Skupila je SNAGU da nastavi DALJE, iako je TEŠKO!
Foto: Instagram printscreen

IZDRŽI, LAVICE!

GLUMICA U ČETVRTOJ FAZI TEŠKE BOLESTI, BORI SE SNAŽNO! Skupila je SNAGU da nastavi DALJE, iako je TEŠKO!

Neće odustati!

Objavljeno:

Glumica Šenon Doerti (50), najpoznatija po serijama Beverli Hils 90210 i “Good Morning America”, bori se protiv raka dojke koji je u četvrtom stadijumu. Ipak, uprkos teškoj dijagnozi, ističe kako ne planira da odustane, te svom snagom nastavlja borbu za život.

Šenon Doerti
foto: Printscreen youtube

– Nikada ne želim da se ponašam kao da umirem. Samo želim da radim i nastaviću da se borim da ostanem živa – kaže glumica, koja se trudi da što više vremena provodi sa prijateljima i porodicom, a bez obzira na bolest, tvrdi da će nastaviti da radi.

Šenon Doerti
foto: Instagram printscreen

Šenon je priznala da joj se ne dopada činjenica da osobe koje se bore sa nekom bolešću sastavljaju “liste poslednjih želja” i apeluje na sve da prestanu sa pretpostavkom da više ne mogu da rade, već da daju priliku da se dokaže da nisu u pravu.

– Mnogi ljudi kojima se dijagnostikuje četvrta faza su na neki način otpisani. Pretpostavlja se da uopšte ne mogu da rade, ili ne mogu da rade punim kapacitetom, a to nije tačno – kaže Šenon.

Podsećamo, glumici je prvi put dijagnostikovan rak dojke u martu 2015., a bila je na mastektomiji u maju 2016. godine. U februaru 2020. godine otkrila je da je bolest u četvrtoj fazi.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.