Poznati glumac nakon borbe sa tumorom na jeziku izgubio nešto VAŽNO!
Foto: Profimedia

tužno

Poznati glumac nakon borbe sa tumorom na jeziku izgubio nešto VAŽNO!

"Sve je imalo ukus mokrog kartona premazanog izmetom", ističe glumac.

Objavljeno:

Slavni glumac Stenli Tući, kojeg smo imali prilike da gledamo u brojnim filmovima poput "Đavo nosi Pradu", "Igre gladi", "Spotlight" i drugima, tri godine nije želeo da otkrije da se borio sa tumorom na jeziku.

Sada je Tući u intervjuu za strane medije ipak progovorio o svojoj bolesti, hemoterapijama, ali i otkrio da je pritom izgubio nešto njemu vrlo dragoceno - apetit.

60-godišnji glumac izgubio je ukus tokom borbe sa bolešću i hemoterapijama te je priznao da mu je sve imalo ukus "mokrog kartona premazanog nečijim izmetom". Dodao je i da je imao najveći strah od gubitka čula ukusa.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

"Mislim, ako ne možete jesti i uživati u hrani, kako ćete uživati u svemu ostalom? Bilo mi je teško jer sam mogao da okusim sve, ali nisam mogao i da progutam", rekao je glumac koji se prisetio kako mu je bilo teško da jede firentinski odrezak.

"Morao sam da ga žvaćem 10 minuta da bi mi hrana skliznula niz grlo. Ponekad sam jednostavno morao da bacim hranu", otkriva.

Uprkos svom teškom stanju, nije želeo da prestane da radi na CNN-ovoj emisiji "Stanley Tucci: Searching For Italy".

"Nije bilo šanse da ne uspem. Dugo sam želeo da ispričam priču o Italiji i različitim kuhinjama svake italijanske regije", rekao je Tući.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.