ADEL POTVRDILA DA JE U VEZI SA MENADŽEROM: Podelila prvu fotografiju sa ZGODNIM dečkom! (FOTO)
Adel, Foto: Profimedia

krenulo je

ADEL POTVRDILA DA JE U VEZI SA MENADŽEROM: Podelila prvu fotografiju sa ZGODNIM dečkom! (FOTO)

Slavna pevačica napokon je zvanično potvrdila da je u vezi sa Ričom Polom, agentom košarkaša Lebrona Džejmsa.

Objavljeno:

Pevačica je na svom Instagramu objavila niz fotografija s venčanja NBA košarkaša Entonija Dejvisa, a na kojem je bila s Ričom. No, njihovu zajedničku fotografiju podelila je tek na kraju niza fotografija i u opisu je dodala samo emotikon srca.

Adel
foto: Profimedia

Adel je blistala u uskoj crnoj haljini, sa izraženim, pufnastim detaljima na ramenima, dok je njen partner bio u elegantnom odelu.

Pevačica je pokazala savršenu liniju nakon što je smršala više od 50 kilograma, a na zajedničkoj fotografiji Adel i Rič se osmehuju naslonjeni glavom uz glavu.

Njihova slika, kao prva zvanična potvrda od pevačice, izazvala je lavinu rekcija njenih fanova, a za manje od 24 sata skupila je više od 6,5 miliona lajkova. Fotografiju pogledajte OVDE.

Adel
foto: Profimedia

“Vrištim!”, “Napokon! Želim ti da i ti sada nađeš sreću”, “Zgodan je”, “Kakvog macana je upecala Adel”, “Adel blista od ljubavi”, “Zavidim ti na ovom macanu”, “Zaslužuješ ovu sreću koja ti se vidi i na slici”, neki su od komnetara.

Inače, Adel i Pol nekoliko puta su zajedno uslikani u javnosti i o njihovoj vezi brujali su svetski mediji, međutim, pevačica se nije oglašavala. Pričalo se da im je veza neozbiljna, ali nakon Adeline objave mnogi smatraju da su svoj odnos učvrstili i da imaju zajedničke planove za budućnost.

Podsetimo, Adel se 2019. razvela od supruga Sajmonom Koneckija, sa kojim ima sina Anđela, nakon čega se posvetila sebi i svom zdravlju, pa je nakon ravoda smršala više od 50 kilograma.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.