TERORISAO KOLEGE I STVORIO IM POSTTRAUMATSKI POREMEĆAJ? Mnogi tvrde da je glumac zato IZBAČEN iz serije!
Patrik Dempsi, Foto: Profimedia

uvod u anatomiju

TERORISAO KOLEGE I STVORIO IM POSTTRAUMATSKI POREMEĆAJ? Mnogi tvrde da je glumac zato IZBAČEN iz serije!

Knjiga "How to Save a Life: The Inside Story Of Grey's Anatomy", autorke Linet Rajs, pokazala je doktora Šeparda u sasvim novom svetlu

Objavljeno:

Knjiga u kojoj su opisani događaji nastali iza kulisa serije “Uvod u anatomiju”, koja nosi naziv “How to Save a Life: The Inside Story Of Grey’s Anatomy”, autorke Linet Rajs, pokazala je glumca Patrika Dempsija, odnosno doktora Dereka Šeparda u sasvim novom svetlu.

Naime, u knjizi je navedeno da je Patrik imao brojne nemile situacije sa masom glumaca sa seta, kao i da je to bio jedan od razloga zbog čega je njegov lik izbačen iz serije.

– Ponašao se tako na setu jer je znao da može da zaustavi produkciju i uplaši ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, ali tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorisao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju PTSP (posttraumatski stresni poremećaj, prim. aut.), koji im je on prouzrokovao – prisetio se izvršni producent Džejms D. Periot.

Kako se dalje navodi, Dempsi se sukobio s autorkom serije, Šondom Rajms i koleginicom Elen Pompeo.

U delu iz knjige koji je objavio „The Hollywood Reporter“, izvršni producent Džejms D. Periot objasnio je kako su “kadrovska pitanja” bila ta koja su na kraju dovela do toga da je Dempsijev lik ubijen 2015. godine, na kraju 11. sezone.

Vremenom je napetost na setu rasla, a glumac, kako se navodi, “ponesen slavom”, počeo je da se sukobljava i s Šondom Rajms i Elen Pompeo. Njegova partnerka u seriji Elen, navodno se ljutila jer se on nije dovoljno trudio, kao i zbog stalnog prigovaranja oko scena.

Patrika Dempsija u javnosti je okarakterisala uloga Šeparda, romantičnog i hrabrog glavnog junaka, izvrsnog doktora, pa je tako za kratko vreme postao miljenik publike, pogotovu ženskog dela. Međutim, ako je verovati glumačkoj ekipi, stvarnost je sasvim drugačija.

Međutim, i pored brojnih sukoba čitava glumačka i rediteljska ekipa želela je da Dempsi ostane u seriji, pa je tako u jednom trenutku njegov lik ostao u Vašingtonu, kako bi snimao scene potpuno odvojeno od Pompeo i drugih glumaca zbog loše atmosfere na setu. Na kraju je ipak odlučeno drugačije i njegov lik umire, odnosno prestaje da bude u seriji.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.