DVE GODINE JE NIKO NIJE VIDEO! Šetala je najbolje frajere i bila verena za Srbina! USLIKANA U ŠOK IZDANJU!
Foto: Profimedia

au!

DVE GODINE JE NIKO NIJE VIDEO! Šetala je najbolje frajere i bila verena za Srbina! USLIKANA U ŠOK IZDANJU!

Glumice Sibil Šepard gledaoci se najviše sećaju po ulozi Madeline "Maddie" Hayes u hit – seriji "Slučajni partneri", u kojoj je glumila s Brusom Vilisom. Serija se prikazivala od sredine do kraja 80-ih, i za ovu ulogu dobila je dva Zlatna globusa.

Objavljeno:

Holivudska glumica Sibil Šepard (72) u javnosti se nije pojavila čak dve godine. No, paparazzima ovaj put nije promaknula, uhvatili su je u kvartu u Los Angelesu dok je šetala svoja tri psa. Glumica se pokušavala sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala, stoga je nije bilo lako prepoznati. Zadnji put se o njoj pisalo u medijima ovo leto jer je odustala od uloge u humorističnoj seriji "I Love This For You".

Pre glume bila je uspešna manekenka, još kao devojka osvojila je titulu Miss Memphisa i proglašena je manekenkom godine. Dva puta bila je u braku i ima troje dece, a jednom prilikom izjavila je kako je u jednom razdoblju života htela muškarce zameniti ženama jer joj se činilo da je s njima lakše. Pre jedanaest godina objavila je biografiju u kojoj je rekla da bi sve napravila za Brusa Vilisa.

Glumica je svojevremeno bila poznata i po svojim brojnim aferama sa slavnim frajerima, od kojih je sama priznala one sa Brusom Vilosom, Džefom Bridžisom, Elvisom Prislijem, Donom Džonsonom i Peterom Bogdanovicem. Udavala se dva puta i ima troje dece. Prvi suprug bio joj je kiropraktičar Brus Openhem, a nakon njega se udala za Davida M. Forda, no ni taj brak nije potrajao. Sibil se 2012. godine verila za srpskog psihologa Andreja Nikolajevića, no veridbu su prekinuli 2015.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.