KAO SIJAMSKI BLIZANCI! JLO I AFLEK STIGLI U VENECIJU: Ne odvajaju se jedno od drugog! (FOTO)
Ben Aflek, Foto: Profimedia

paparaco

KAO SIJAMSKI BLIZANCI! JLO I AFLEK STIGLI U VENECIJU: Ne odvajaju se jedno od drugog! (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek stigli u Veneciju

Objavljeno:

Ben Aflek je stigao u Veneciju povodom 78. Venecijanskog filmskog festivala u pratnji Dženifer Lopez, a par je snimljen prilikom ukrcavanja na turistički brodić.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Daily Mail piše da su razgledali grad odmah nakon dolaska. Dženifer je za tu priliku obukla belu haljinu s čipkom, koju je uskladila s elegantnom torbom i naočarima za sunce.

Ben je došao u ležernijem izdanju, te je obukao crne pantalone i majicu, a oboje su nosili zaštitne maske, koje su imali na licu sve dok nisu isplovili. Čini se da su bili dobro raspoloženi, a sve vreme su se držali za ruke.

Inače, danas će premijerno biti prikazan film „The Last Duel“ reditelja Ridlija Skota, koji je napisao Ben s glumcem Metom Dejmonom. Obojica glume u filmu pored Adama Drajvera i Džodi Komer.

Podetimo, Lopez i Aflek verili su se 2002. godine, ali su godinu dana kasnije otkazali venčanje, da bi 2004. godine objavili raskid dugogodišnje veze. Nakon 17 godina vezu su ipak obnovili. Dženifer je nakon brojnih nagađanja nedavno objavila njihove prve zajedničke fotografije i tako potvrdila vezu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.