ONA JE BEBA IZ NACI ESKPERIMENTA: Mračna istina o jednoj od najpoznatijih pevačica!
Foto: AP

jeziva priča

ONA JE BEBA IZ NACI ESKPERIMENTA: Mračna istina o jednoj od najpoznatijih pevačica!

Himler, najveći ubica u modernoj istoriji, je prema nekim tumačenjima, imao tokom detinjstva velikih problema s devojčicama, fizičkim vaspitanjem i odrastanjem
Objavljeno: 10:09h

Svi znaju crvenokosu Fridu iz Abbe, ali njeno poreklo je dugo vremena bilo traumatična tajna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada malo razmislimo i ne čudi to što je nizak, neugledan i proćelav Hajnrih Himler sanjao o "savršenoj rasi" fantastičnih fizičkih predispozicija. Bio je to san o uzdizanju nove rase, plavih arijevaca, na rang gospodara sveta. Himler, najveći ubica u modernoj istoriji, je prema nekim tumačenjima, imao tokom detinjstva velikih problema s devojčicama, fizičkim vaspitanjem i odrastanjem.

MENGELE IH NIJE UBIO: Deca na kojima su nacisti vršili eksperimente živa su i DANAS!

foto: AP

Možda ga je baš ta rana trauma navela na zločinački san o pravljenju "vrste" koja će prevazići nedaće kakve je on preživljavao. Kada promislite o tome zaključićete da je na nekom bizarnom nivou ta misao vrlo nesebična. U tu svrhu je smislio projekat Lebensborn, neku vrstu “inkubatora” nove rase visokih, snažnih, plavokosih i plavookih ljudi, koji bi u Rajhu predstavljali vladajuću elitu. Najpoznatije dete rođeno u projektu Lebensbon je Frida Lingstad iz ABBE. Ona je rođena 1945. godine - kao plod veze između majke, Norvežanke Sini, i nemačkog narednika, Alfreda Hasea. Norveška je, zahvaljujući politici Hitlerovog obožavaoca Kvislinga, bila verni satelit Rajha, ali su posle Hitlerovog kraha, pronacistički elementi u Norveškoj bili su izloženi žestokom progonu.

foto: AP
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.