TOR VIŠE NIJE ISTI! Holivudski lepotan se POTPUNO UNIŠTIO: Promena psihički i fizički je GORA OD ZVERI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

šok!

TOR VIŠE NIJE ISTI! Holivudski lepotan se POTPUNO UNIŠTIO: Promena psihički i fizički je GORA OD ZVERI! (VIDEO)

Puno se promenilo u poslednjih godinu ipo dana od početka pandemije COVID-19,

Objavljeno: 08:31h

Svet može računati na jednu stvar, to je da će Chris Hemsworth biti apsolutno uništen za svoju poslednju filmsku ulogu.

Akcijska zvezda (38) vratila se svom uobičajenom treningu dok se sprema snimiti nastavak svog Netflixovog filma Extraction iz 2020., gde glumi plaćenika crne vojske koji pokušava spasiti otetog sina indijskog narkobosa. I prikladno za tu ulogu, Hemsworth je postao izuzetno ljut.

"U pripremi za nastavak @netflix Extraction", napisao je na Instagramu.

"Prelaz s treninga s velikim utezima na puno više funkcionalnih pokreta telesne težine koncentrirajući se na okretnost, snagu i brzinu."

Hemsworth je takođe uključio video zapis svog treninga, koji je napisao kako bi njegovi sledbenici to mogli raditi kod kuće.

"Pokušajte s ovim malim poslom i dopustite plućima da vrište za milost!" rekao je, pre nego ih je uputio na tri minute boksa, 50 čučnjeva, 40 trbušnjaka, 20 vežbi za jezgru i 25 sklekova, a sve to kaže da rade četiri puta, s dva minuta odmora između svakog seta.

Nekoliko poznatih prijatelja Thor zvezde odmerili su vežbu, a Jake Gyllenhaal mu je dao dva emojija i kolegu iz Marvelove zvezde Jason Momoa nazvavši ga "šefom". Josh Brolin je u međuvremenu imao drugačiju reakciju, napisavši: "Dovraga! Kad završim ovu pizzu, učinit ću to." Hemsworth, koji je nedavno pokrenuo fitness aplikaciju Centr, također se priprema za hrvača Hulka Hogana u nadolazećem biografskom filmu. On je prošle godine rekao da je proces bio intenzivan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.