NIKOL KIDMAN (54) SE SKINULA SKROZ GOLA: Snimila VRELE scene s 20 godina mlađim kolegom! (FOTO)
Nikol Kidman, Foto: Printscreen

PROVOKATIVNO

NIKOL KIDMAN (54) SE SKINULA SKROZ GOLA: Snimila VRELE scene s 20 godina mlađim kolegom! (FOTO)

Lepota koja ne prolazi.

Objavljeno: 12:13h

Holivudska glumica Nikol Kidman (54) još uvek mami uzdahe gde god da se pojavi, a sad je dodatno usijala medijske stupce, nakon što se doznalo da se za novu ulogu skinula do kraja, a vruće scene s 20 godina mlađim kolegom već su izazvale pravu pometnju.

Izazvala je kontroverze eksplicitnim scenama u filmovima “Eyes Wide Shut” i “Birth”, a istorija bi mogla da se ponovi zbog serije “Nine Perfect Strangers”. Prizori koje su gledaoci imali prilike da vide već su izazvali lavinu reakcija na društvenim mrežama, a među češćim komentarima bilo je korisnika koji smatraju da je mlađani Meni Jasint pravi srećković.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Inače, lepa se glumica ranije našla u problemima upravo zbog golišavih scena. Prvi put joj se to dogodilo kada je 1999. godine s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom glumila u filmu "Širom zatvorenih očiju" ("Eyes Wide Shut") zbog njihovih eksplicitnih scena seksa.

Pet godina kasnije izazvala je kontroverze filmom "Birth" ("Rođenje") zbog scene u kojoj se kupa sa kolegom, tada 10-ogodišnjim dečakom Kameronom Brajtom. Na filmskom festivalu u Veneciji, Australijanka je progovorila o tome.

“Nije da sam htela da snimim film u kojem ljubim 10-ogodišnjeg dječaka. Htela sam da napravim film u kojem shvatate ljubav”, istakla je.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.