SMRT SINA GA JE SLOMILA: Ulogom u “Mućkama” zasmejavao je ceo svet, a onda je potpuno POTONUO zbog tragedije!
Nikolas Lindherst, Foto: youtubescreen

tuga...

SMRT SINA GA JE SLOMILA: Ulogom u “Mućkama” zasmejavao je ceo svet, a onda je potpuno POTONUO zbog tragedije!

Legendarnog glumca ceo svet je zavoleo u ulozi simpatičnog Rodnija u seriji "Mućke"

Objavljeno:

Legendarni glumac Nikolas Lindherst, kog je svet zavoleo u čuvenoj seriji “Mućke”, u kojoj je tumačio ulogu Rodnija Trotera, krajem prošle godine doživeo je najteži gubitak.

Nikolas Lindherst
foto: Profimedia

Naime, u septembru 2020. godine preminuo je njegov devetnaestogodišnji sin Arči, a ove tragične vesti potresle su čitavu javnost.

Mladi Arči Lindherst, koji je pošao stopama svog oca i već se ostvario kao glumac, preminuo je u snu, a tek nekoliko meseci nakon njegove smrti, njegova majka Lusi smogla je snage i za javnost otkrila detalje nezamislive tragedije koja je zadesila njihovu porodicu. U emotivnom obraćanju javnosti Lusi je tada priznala da prolazi kroz “najveću noćnu moru svakog roditelja”, te da bi volela da takvu bol više nikada niko ne oseti, a potom je otkrila i da je uzrok njegove smrti bio akutna limfoblastična leukemija.

— Ovo nije leukemija kakvu znamo, u pitanju je akutni oblik, što znači da se razvija brzo. Niko nije mogao ništa da učini jer Arči nije pokazivao znakove bolesti. Imao je više krvarenja u mozgu — izjavila je Lusi Lindherst tom prilikom.

Čuveni glumac često je isticao koliko mu je uloga oca promenila život, priznavši da je, nakon rođenja naslednika, postao druga osoba.

– Postao sam druga osoba preko noći kada se on rodio. Moja karijera je bila žrtva roditeljstva. Ja sam znao kako da napravim dobru seriju, ali ne i kako da budem roditelj. Zato sam odlučio da pauziram tri godine – ispričao je Nikolas u intervjuu za “Gardijan” pre nekoliko godina.

Nakon smrti svog jedinca, glumac se javnosti obratio kratkom porukom kojom je podelio svoju bol.

– Lusi i ja smo neutešni i sa poštovanjem molimo vas za privatnost u ovom teškom vremenu – naveo je tada glumac.

Nakon tragičnog događaja glumac se nije pojavljivao, niti oglašavao u javnosti, a njegova supruga Lusi, sa kojom je u braku 22 godine, u aprilu ove godine putem društvenih mreža podelila je emotivnu poruku kojom je svom suprugu čestitala 60. rođendan. Tom prilikom progovorila je i o najbolnijim trenucima koje su proživeli zajedno.

– Šest decenija postojanja ovog predivnog ljudskog bića. Moja srodna duša i Arčijev heroj. Nikada nisam mogla da zamislim da će ovo biti deo naše priče, ali ću zauvek biti zahvalna za svaki trenutak koji smo proveli zajedno. Svaki dan je apsolutna radost ispunjena avanturama, smehom i ljubavlju. Arči bi bio neizmerno ponosan na tebe, baš kao što sam i ja. Čast je biti tvoja supruga i deliti ostatak životnog putovanja sa tobom, uprkos tome što je veoma teško bez našeg dečaka. Hvala ti za Arčija i na tome što si nas voleo kako ti umeš, jednostavno nismo mogli da tražimo više od toga. Volim te – napisala je Lusi uz fotografiju supruga i pokojnog sina.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.