OSTAO JOJ JE VERAN DO SMRTI: Ovo je žena ČUVENOG MUZIČARA koju je voleo 57 godina!
Čarli Vots, Foto: Profimedia

ljubav

OSTAO JOJ JE VERAN DO SMRTI: Ovo je žena ČUVENOG MUZIČARA koju je voleo 57 godina!

Vats je iza sebe ostavio suprugu Širli An Šeperd, sa kojom je u braku bio dugih 57 godina

Objavljeno: 17:59h

U utorak je u londonskoj bolnici u krugu porodice preminuo Čarli Vots, bubnjar legendarnog rok benda “The Rolling Stones”. Njegova porodica zamolila je za privatnost za vreme ovog tužnog razdoblja.

Čarli Vots, Širli An Šeperd
foto: Profimedia

Vots je iza sebe ostavio suprugu Širli En Šepard, sa kojom je u braku bio dugih 57 godina, od 1964. Zauvek joj je ostao veran, a četiri godine nakon venčanja dobili su ćerku jedinicu Serafinu (53).

Tvrdio je kako je ključ njihovog uspešnog braka to što on nikada nije bio “tipična rok zvezda” i što su uvek čuvali svoju privatnost.

Za razliku od drugih članova benda, tvrdio je da tokom turneja nije spavao sa svojim obožavateljkama. Naime, same njegove kolege su isticale da su bili intimni sa dosta žena, a za njega bi uvek rekli da je imao samo jednu.

Čarli Vots, Širli An Šeperd
foto: Profimedia

Čarli je svoju suprugu upoznao kad su studirali, pre nego što je postao član Stounsa. Oboje su bili umetnici – Vots je studirao grafički dizajn, a Širli je bila na odseku za vajarstvo. Muzičar je često isticao kako mu je žao što ne provodi dovoljno vremena sa porodicom.

Navodno, Čarli suprugu nije prevario ni kad je bend posetio vilu Hju Hefnera – umesto Plejbojevih zečica, više ga je zanimala soba sa igricama.

Međutim, njihov brak i porodica gotovo su bili uništeni sredinom ’80-ih godina, kada se Vots prvi put okrenuo drogama i alkoholu zbog “porodičnih problema”.

Čarli je uspeo da pobedi svoju zavisnost zbog svoje svoje supruge i rekao da “droge i alkohol nikad nisu bili njegov stil”.

Par se skrasio u Devonu, a 1996. godine dobili su unuku Šarlot (25). Zajedno su imali farmu konja, a 2020. godine su udomili petogodišnjeg psa Suzi, koja je spašena iz trka pasa. Fotografija tog dana jedna je od njihovih poslednjih zajedničkih fotografija.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.