BRITNI SPIRS SE UDALA TAJNO? Postoji i DOKAZ!
Foto: Printscreen Instagram

opa

BRITNI SPIRS SE UDALA TAJNO? Postoji i DOKAZ!

Pevačica se nakon toga verila sa svojim agentom Džejsonom Travikom 2011. godine

Objavljeno:

Popularna pevačica Britni Spirs dva puta se udavala, a u prvom braku je bila samo 55 sati.

Tom prilikom Britni se udala za svo prijatelja iz detinjstva, Džejsona Aleksandera, a 2004. godine venčala se za Kevina Federlajna, sa kojim ima dvoje dece, a četiri godine kasnije su se razveli.

Pevačica se nakon toga verila sa svojim agentom Džejsonom Travikom 2011. godine, nakon što su godinu dana proveli u emotivnoj vezi, a njeni obožavatelji i fanovi misle da su se njih dvoje u tajnosti i venčali.

Dokumenti koji su otkriveni za podcast ,,Toxic: The Britney Spears Story" pokrenuli su sumnju, a iza njega stoje aktivisti koji su pokrenuli pokret Free Britney 2019. godine.

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram

Sudski dokumenti podneseni su u vezi sa starateljstvom pod kojim Britni živi od 2008. godine. Računovodstveni dokumenti koji su podneseni kalifornijskom sudu u oktobru 2012 sadrže taksu za razvod braka u iznosu od 9.150 dolara, tvrde autori podcasta, a prenosi strani mediji.

Ono što je takođe privuklo pažnju jeste da je pevačica prethodne godine tokom radijskog intervjua slučajno nazvala Džejsona svojim mužem.

On je od 2008. godine radio kao njen agent, a postao joj je i staratelj, zajedno sa njenim ocem Džejmijem, nakon što se par verio. Njihov raskid objavljen je 2013. godine, tri meseca nakon što su podneti papiri vezani za razvod braka.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.