ŠOK! MEGAN MARKL NIJE OTVORILA NI POKLON OD OCA ZA ROĐENDAN: Ne želi da se pomiri s njim, on pati i tuguje! (FOTO)
Foto: Profimedia

loši odnosi

ŠOK! MEGAN MARKL NIJE OTVORILA NI POKLON OD OCA ZA ROĐENDAN: Ne želi da se pomiri s njim, on pati i tuguje! (FOTO)

Megan Markl ne mari za poklon koji joj je otac poslao za 40. rođendan.

Objavljeno:

Megan Markl je 4. avgusta proslavila svoj 40. rođendan, a među brojnim poklonima i čestitkama koje je dobila, bio je i buket njenog oca Tomasa Markla sa kojim već nekoliko godina nije u dobrim odnosima.

Tomas se potrudio da ulepša svojoj ćerki dan i poručio joj buket od 14 ruža, od kojih je 12 bilo crvenih i dve žute, koje su se nalazile u sredini i koje predstavljaju decu njegove ćerke i princa Harija, piše „TMZ“.

Megan Markl
foto: Profimedia

Nakon što joj je poslao pruže na kućnu adresu, on nije dobio nikakvu povratnu informaciju – Megan mu se nije zahvalila, niti mu javila da je dobila ruže.

Podsetimo, Tomas je ranije izjavio da ima veliku želju da se pomiri sa ćerkom, kako bi bio deo života svojih unuka jer veruje da nemaju dovoljno članova porodice oko sebe.

Inače, tata i ćerka nisu u dobrim odnosima nakon što je on iza njenih leđa pričao sa medijima, što mu je ona zamerila. Osim Megan, ni Hari nije u kontaktu sa ocem svoje supruge.

Prema pisanjima stranih medija, vojvotkinja od Saseksa i njen suprug princ Hari napravili su kućnu žurku na kojoj je bilo oko 65 zvanica, a za rođendansku tortu bio je zadužen Meganin muž.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.