GLUMAČKI PAR NE KUPA DECU DOK NE VIDI JASNE ZNAKE DA SU PRLJAVA, a jedna VIP DAMA ih je baš PONIZILA!
Foto: Profimedia

provociranje

GLUMAČKI PAR NE KUPA DECU DOK NE VIDI JASNE ZNAKE DA SU PRLJAVA, a jedna VIP DAMA ih je baš PONIZILA!

Mila i Ešton su ispričali nedavno u Daksovom podkastu "Armchair Expert" da svoju decu nisu kupali sve dok nisu bila vidljivo prljava.

Objavljeno:

Glumica Kristen Bel (41) i njen suprug Daks Šepard (46) roditelji su ćerki Linkoln (8) i Delte (6). U poslednjoj epizodi emisije "The View" prokomentarisali su odgojne metode Eštona Kutčera (43) i Mile Kunis (37).

Naime, Mila i Ešton su ispričali nedavno u Daksovom podkastu "Armchair Expert" da svoju decu nisu kupali sve dok nisu bila vidljivo prljava.

- Veliki sam fan čekanja do smrada. Jednom kad ga osetiš, to je biološki znak da je vreme za čišćenje - rekla je kroz smeh Bel i dodala da ne mrzi Eštonovu i Milinu "metodu".

Ešton Kučer
foto: EPA/Tibor Illyes

Ipak, Kristen je bila sarkastična a njen suprug je objasnio da su svoje ćerke, dok su bile bebe, kupali svako veče.

- To je bio deo njihove rutine pre spavanja. Međutim, odjednom su počele same da idu na spavanje bez svoje rutine i zapitali smo se "Hej, kada smo ih poslednji put okupali?" - ispričao je Daks.

Podsetimo, Ešton i Mila su ispričali da se takav pristup tuširanju ne odnosi samo na njihovu decu, već i na njih same. Ešton je rekao da svaki dan pere samo "pazuhe i međunožje" i da koristi samo sapun. Mila je rekla da pere samo ono "nužno".

- Imam naviku da se umijem nakon što vežbam kako bih se rešio soli - rekao je Kučer, a Mila je dodala da se ona umiva dva puta dnevno.

- Kad sam odrastala nismo imali toplu vodu, pa se nisam ni puno tuširala - ispričala je glumica.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.