Prozivao za sve pare: Zbog ove masne šale Eda Širana cela Evropa se zacrvenela!  (FOTO) (VIDEO)

Baš ti je lepa maca!

Prozivao za sve pare: Zbog ove masne šale Eda Širana cela Evropa se zacrvenela! (FOTO) (VIDEO)

Ed Širan i Rubi Rouz su bili domaćini MTV EMA dodele nagrada, a ovo veče prošlo je u znaku vickastih dosetki američkog pevača
Objavljeno:

U nedelju se održala dodela MTV nagrada u Milanu koja je okupila veliki broj umetnika iz različitih zemalja. Kao i svaka dodela nagrada, i MTV EMA je imala svoje svetle i ne tako svetle momente. Neki nastupi su bili sjajni, drugi su delovali kao da im nešto nedostaje. Ali ono što je posebno privuklo pažnju jesu šale voditelja, Eda Širana i Ruvi Souz, od kojih su neke bile smešne, a druge potpuno promašene i neprijatne. Izdominirao! Biber pokorio MTV i Milano! (FOTO) Ed Širan je poznat po svojim "masnijim" šalama, te je odmah jednu takvu uputio svojoj koleginici Rubi. Rekao joj je da je slatka kao maca. - That's a beautiful pu**y - rekao je Širan što na engleskom jeziku ne znači ništa laskavo, samo uvredljivo.

Profimedia
Takođe, na scenu je izneo bananu i, dok su sedeli među publikom, uz drski osmeh pogledao svoju koleginicu Rubi i pitao je da li hoće da se igra skrivanja banane. Ništa joj drugo nije preostalo, osim da pocrveni. Rubi Rouz je i sama pokušala da napravi nekoliko šala, ali one nisu bile najbolje prihvaćene. Dok je Širan nastavio sa svojim blago bezobraznim šalama. U jednom trenutku Širan je rekao da će naučiti Rouz kako da bude slatka, ako ona njega nauči kako da bude opak momak. - Ti hoćes da kažes da ja nisam slatka? - ljutnula se voditeljka. Međutim, glumica pevaču nije zamerila ovakve viceve, te je nakon dodele na svom Instagram profilu objavila fotografiju i zahvalila se pevaču na sjajnoj večeri.

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Ti si jedan poseban i talentovan čovek
veče puno humora i muzike sa tobom Rubi u znak zahvalnosti Edu Širanu

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.