NAKON 18.SEZONE SERIJE, ČUVENA GLUMICA SE POVLAČI: Neće glumeti, fanovi širom sveta TUŽNI!
Foto: Printscreen

ODLUČILA

NAKON 18.SEZONE SERIJE, ČUVENA GLUMICA SE POVLAČI: Neće glumeti, fanovi širom sveta TUŽNI!

„Kad sam imala 30 godina, apsolutno sam se videla na televiziji. Zato sam ostala u seriji“, kaže glumica

Objavljeno:

Američka glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej u omiljenoj televizijskoj seriji, izgleda da se umorila nakon višegodišnjeg snimanja "Uvoda u anatomiju".

Govoreći u podkastu Ladies First s Laurom Bron, 51-godišnja glumica objasnila je da jednostavno planira unapred i da se nada da proširi svoju biografiju kad „Uvod u anatomiju“ službeno privede kraju.

„Ne kažem da više nikada neću glumiti. Mogu, ali nisam previše uzbuđena zbog nastavka glumačke karijere“, rekla je Ellen i dodala:

„U ovoj sam fazi poduzetnija. Uzbuđena sam zbog ulaganja u kompanije i pokretanja posla. To je područje rasta zbog kojeg sam uzbuđena, koristeći svoj mozak na drugačiji način“.

Elen je objasnila da rad u Holivudu nije tako glamurozan kako se čini – što čini preuzimanje budućih projekata još privlačnijim.

„Sedeći u prikolicama, putujući uokolo, snimajući ovo u Atlanti, snimajući ono u Vankuveru, opisala je ona, nemam želju sedeti u prikolicama u 23 sata uveče i čekati da snimim scene ili da mi pokucaju na vrata i kažu mi kad mogu da ručam“.

Elen je dugo ostala na jednom projektu jer je oklevala s rizikom na početku karijere. Stoga je igrala na sigurno.

„Kad sam imala 30 godina, apsolutno sam se videla na televiziji. Zato sam ostala u seriji“, kaže glumica.

„Sada kad imam 50 godina, uopšte se ne vidim takvom. Mislim da mogu uraditi šta god želim ili uopšte ne mogu učiniti ništa, sasvim iskreno“, rekla je.

Ako ništa drugo, već je u procesu objavljivanja uzbudljivog novog projekta: svog podcasta, ‘Reci mi’.

Podsetimo, Elen Pompeo je snimila 18 sezona ‘Uvoda u anatomiju’ a svima i dalje izgleda prilično isto. S 51 godinu se jedva šminka, kaže da ne koristi botoks, a još uvijek uspijeva imati mladenački sjaj.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.