MILIJARDER JE OŽENIO ATRAKTIVNU PRINCEZU, A SADA O NJEMU PRIČA CEO SVET: Kraljevska porodica neće ostati ravnodušna
Foto: Instagram

iznenadio

MILIJARDER JE OŽENIO ATRAKTIVNU PRINCEZU, A SADA O NJEMU PRIČA CEO SVET: Kraljevska porodica neće ostati ravnodušna

Internetom kruže slike sa poslovnog puta milijardera koji je oženio princezu.

Objavljeno:

Princeza Evgenija, unuka britanske kraljice Elizabete, ovih dana je u centru pažnje javnosti nakon što su internetom počele da kruže fotografije sa odmora njenog supruga.

Javnost sa velikim čuđenjem ovih dana gleda fotografije sa odmora Džeka Bruksbenka (35), biznismena i supruga princeze Evgenije (31). Ništa manje verovatno nije iznenađena ni ona sama, budući da Džek sve vreme odmora provodi na jahti u društvu nekoliko lepotica.

Džek, naime, odmor provodi na jahti, ukotvljen u Italiji kod Kaprija, a društvo mu prave manekenke. Ipak, Džek tvrdi da je u pitanju poslovni put, koji uključuje i dobrotvorni bal Unicef Summer Gala jer je on sam ambasador jednog brenda tekile koji sponzoriše ovaj događaj.

Džek dane na jahti provodi u bliskim zagrljajima sa manekenkom Marijom Bučelati, a koja te slike objavljuje na Instagramu. Tu je i bivša urednica magazina Glamur, Rejčel Zalis, ali i manekenka Erika Pelosini koja je Instagram opčinila toples fotografijama sa ove jahte.

Jedini muškarac koji pored Džeka uživa u ovom društvu jeste skiper.

Evgenija, s druge strane, vreme provodi u kući, sa njihovim petomesečnim sinom Avgustom pa se svi pitaju kakva će biti reakcija kraljevske porodice i same Evgenije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.