EKSPLICITNE SCENE MEGAN MARKL KOJE SVET NE MOŽE DA ZABORAVI: Rizikovala je da joj cela karijera bude uništena!
Foto: Profimedia

auh!

EKSPLICITNE SCENE MEGAN MARKL KOJE SVET NE MOŽE DA ZABORAVI: Rizikovala je da joj cela karijera bude uništena!

Pre nego što se udala za princa kažu da je bila sve, samo ne princeza.

Objavljeno: 19:41h

Megan Markl 4. avgusta proslaviće 40. rođendan, a njen život bio je zanimljiv i pre nego što je postala supruga princa Harija.

Iako je u poslednje tri godine često na meti kritike, još sa 11 godina Megan se borila za svoja prava i prava svih devojčica. Zbog odlučnih stavova gostovala je i u prilogu na dečjoj televiziji "Nickelodeon". Producenti su je pozvali kako bi javno kritikovala reklamu za sredstvo za pranje sudovam jer je tada maloj Megan zasmetalo što se reklama obraćala samo ženama. Sa drugarima iz razreda pozvana je u emisiju nakon što je napisala i poslala pismo kompaniji koja proizvodi sredstvo.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Mislim da nije dobro da deca odrastaju misleći da samo mame sve rade", rekla je tada Megan, koja se školovala i odrasla u Los Anđelesu gde je i rođena 1981. godine.

Roditelji Doria Raglend i Tomas Markl razveli su se kada je imala šest godina, a ona je nastavila da živi sa majkom. U međuvremenu potpuno je izgubila kontakt sa ocem, sa kojim ni danas ne razgovara, iako je upravo on zaslužan za njeno željeno zanimanje - glumu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Tomas je radio kao direktor fotografije na nekoliko poznatih serija, pa ga je Megan često pratila na snimanjima. Još kao devojčica pojavila se u nekoliko reklama, ali nakon srednje katoličke škole odlučila je da bude politikolog pa je upisala Univerzitet u Illinoisu. Ipak, nadjačala je ljubav prema glumi pa se nakon fakulteta posvetila prvoj ljubavi, ali na početku karijere bilo joj je jako teško da dobije ulogu.

U toku svoje "kraljevske karijere" Megan je često bila pod pritiskom bivših saradnika i medija koji su pretili da će objaviti kontroverznu epizodu serije o bludnom životu u Los Anđelesu pod nazivom "The Boys and Girls Guide of Getting Down".

Megan i njene glumačke kolege Adam Pali i Maks Grinfild tumače glavne uloge u seriji čija su centralna tema seks, droga i alkohol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.