ŠTA SE DEŠAVA?! BEN AFLEK POKLONIO NEOBIČAN POKLON DŽENIFER OD 105.000 EVRA: Razlog niko ne može da nasluti! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit

ŠTA SE DEŠAVA?! BEN AFLEK POKLONIO NEOBIČAN POKLON DŽENIFER OD 105.000 EVRA: Razlog niko ne može da nasluti! (FOTO)

Sam ga je dizajnirao, a razlog je presmešan.

Objavljeno:

Ceo svet je oduševljen činjenicom da su latino diva Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili svoju ljubav nakon 17 godina od raskida veridbe, a mnogo se nađalo koji su razlozi bili za to.

Podsetimo, par je bio veren i trebali su da se venčaju 2003. godine, međutim sve je otkazano zbog preterane medijske pažnje s kojom nisu mogli da se nose. Nakon što je latino diva raskinula vezu s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ubrzo se pomirila s oskarovcem, a ako je suditi po paparaco slikama koje svakodnevno objavljuju strani mediji, Dženifer nikad nije bila srećnija.

Njihovo pomirenje definitivno je obeležilo ovu godinu u industriji zabave, a dok se za njima prašine sve više diže, mnogi se prisećaju veze slavnog para u periodu sa početka 2000. godina.

Koliko je par tada bio u jeku popularnosti govori i činjenica da su bili prve zvezde koje su u medijima dobile zajednički nadimak - Benifer.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Očigledno je da diva blista, te da nakon ljubavnog brodoloma sa Rodrigezom konačno možemo videti osmeh na njenom licu, a nedavno su ponovo uslikani na romantičnom putovanju u Kapriju koje nije prošlo bez paparaca, ali i lavine ljudi koji su ih u stopu pratili, ipak držeći se za ruke delovali su zaljubljeniji nego ikad.

U prošlosti, zaljubljeni par je često kupovao poklone jedno drugom i na taj način, nekada romantičan, nekada pomalo čudan za javnost, izjavljivao ljubav. Koliko su pokloni bili važni u njihovom odnosu, potvrđuje i zanimljivost da Ben, čak i nakon 19 godina,danas nosi sat koji mu je Dženifer poklon. Ipak, čini se da je Ben odneo pobedu kada je reč o originalnim poklonima.

Naime, glumac je jednom prilikom svoju dragu obradovao daskom za ve-ce šolju prekrivenu draguljima. Ipak, Ben je za to imao vrlo šarmantan razlog.

"Dženifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje, čak i kad je reč o kupatilu", navodno je rekao Aflek jednom prijatelju, dok su američki mediji tih dana pisali "Za najbolju zadnjicu na svetu samo najbolje".

Za pomenutu dijamantsku dasku je izdvojio 105.000 dolara, a kako se pisalo u medijima, navodno ju je Ben sam dizajnirao.

Nakon njihovog raskida verdbe 2004. godine, nije poznato gde je završio ovaj više nego specifičan poklon, a budući da Ben Aflek svoj sat nosi sa sobom svuda kao amajliju, nimalo ne bi čudilo da Dženifer još uvek čuva dijamantsku dasku za ve-ce šolju koju krase rubini, safiri, biseri i jedan dijamat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.