VOLJENA GLUMICA NAPUNILA JE 75 GODINA, A NIKADA NIJE ŽALILA ŠTO NIJE POSTALA MAJKA: Navukla je veliki gnev javnosti
Foto: Profimedia

priznala

VOLJENA GLUMICA NAPUNILA JE 75 GODINA, A NIKADA NIJE ŽALILA ŠTO NIJE POSTALA MAJKA: Navukla je veliki gnev javnosti

Voljena oskarovka napunila je 75 godina, a zbog ove stvari je na stubu srama tokom čitave karijere.

Objavljeno:

Helen Miren javnosti je najpoznatija po ulogama kraljica zbog svog aristokratskog izgleda i stava, a uloga kraljice Elizabete II filmu „Kraljica“ donela joj je i oskara. Međutim, ono po čemu će među ljudima ostati još upamćenija jeste njen izričiti stav da ne želi da ima decu jer ne zna kako bi ih uklopila u svoju glumačku karijeru.

"Materinstvo mi nije bilo suđeno. Verovala sam da bi moglo da bude, čekala sam da se to desi, ali nije nikada. Ali isto nikada nisam brinula šta drugi misle“, izjavila je Helen Miren (75) za britansko izdanje magazina „Vog“.

Helen Miren
foto: Profimedia

Poznata glumica aristokratskog držanja koja je među filmskim obožavateljima „obeležena“ ulogama kraljica, budući da se proslavila ulogama kraljica Elizbete I i Elizabete II, ali i krljice Šarlote u filmu „Ludost kralja Džordža“, udata je za režisera Tejlora Hakforda od 1997. godine. Njemu je ovo treći brak, dok je slavnoj glumici prvi, ali nikada nisu imali decu, iako Tejlor iz prethodnih brakova ima dvoje naslednika.

"Ja sam uvek bila previše zauzeta životom glumice i nikada nisam mogla da razumem kako možete da uvedete i dete u takav svet, a da ga ne izneverite na neki način“, ispričala je ranije Helen za britanske medije, a zatim podvukla da joj majčinstvo, zapravo, nikada nije ni bilo prioritet.

"To nikada nije bila svesna odluka. Uvek je bilo možda sledeće godine, možda sledeće godine, sve dok sledeće godine više nije bilo“, izjavila je čuvena Helen Miren za „Sandej Tajms“ i zatim dodala: “Nikada nisam imala trunku žaljenja zbog toga što nemam decu. Dobro, lažem. Kada sam gledala film 'Roditeljstvo' jecala sam 20 minuta zbog šanse koju sam izgubila i što to nikada neću iskusiti. Ali to je bio trenutak slabosti koji me je brzo prošao. Sada sam mirna i rasterećena.“

Čuvena oskarovka koju smo u poslednje vreme imali priliku da gledamo u ulozi Magdalene Šo u najnovijim nastavcima „Paklenih ulica“, istakla je da je zbog svoje odluke da se posveti karijeri po cenu roditeljstva često nailazila na oštre osude i komentare javnosti, ali da je davno naučila kako da se nosi sa tim.

(Espreso9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.