VIŠE SE NE KRIJU! JLO I AFLEK OD SADA SE POJAVLJUJU ZAJEDNO SVUDA: Osvanula prva Instagram fotka!
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia

opa

VIŠE SE NE KRIJU! JLO I AFLEK OD SADA SE POJAVLJUJU ZAJEDNO SVUDA: Osvanula prva Instagram fotka!

Osvanula prva Instagram fotka Džej Lo i Bena Afleka

Objavljeno:

Dženifer Lopez i Ben Aflek vruća su tema svetskih medija otkako se pojavila vest da su se pomirili nakon više od 10 godina i to nedugo pošto je ona raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, a sada je na društvenim mrežama osvanula i njihova prva zajednička fotka.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Nju je objavila prijateljica Džej Lo, glumica Lea Remini, i to povodom svog 51. rođendana, a na kojoj pozira zajedno sa zagrljenim parom.

„Želela sam da podelim s vama mali video mog rođendana jer sam dobila toliko ljubavi. Ne mogu dovoljno da se zahvalim porodici i prijateljima što su slavili sa mnom na meni poseban način“, napisala je između ostalog Lea uz video.

Nedavno je izvor blizak Dženifer i Benu za E!News potvrdio da su potpuno predani jedno drugom, iako su se složili da neće žuriti s venčanjem.

„Oni spajaju svoje živote i porodice, ali još ne osećaju potrebu za veridbom ili venčanjem. Ne smatraju da im je to potrebno. Žele da učine sve kako bi ovo uspelo“, izjavio je anonimni izvor.

Dodao je i kako Dženifer svojim načinom života sjajno utiče na Bena, koji je vodio dugu i tešku borbu s alkoholizmom.

„Divna je prema njemu. Ona ne pije alkohol, redovno vežba i zdravo se hrani. To sve dobro utiče na njega“, zaključio je.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

Bonus video:

00:06

NAKON DA PRIČA DA JE PREBIO TARU OGLASIO SE ŠA! Reper objavio INTMNI SNIMAK sa SIMOVOM, sve puca od EMOCIJA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.