"JA SAM PRAVA ŽENA, SA STRIJAMA, CELULITOM I MASTI"! Pevačica ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA, naučimo nešto od NJE!
Foto: Profimedia

BRAVO!!!

"JA SAM PRAVA ŽENA, SA STRIJAMA, CELULITOM I MASTI"! Pevačica ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA, naučimo nešto od NJE!

Voli svoje telo!

Objavljeno:

Kubansko-američka pevačica Kamila Kabeljo (24) nedavno je šokirala javnost fizičkom transformacijom koju je pokazala na plaži u Majamiju sa svojim dečkom Šon Mendesom (22).

Naime, inače manja i mršavija pevačica pokazala je svoju popunjeniju figuru u plavom bikiniju. Iako bi veliki broj žena drugačije reagovao, ona je ponosno pokazala svoje sitne mane te se nije opterećivala pokrivanjem svoga tela ili skrivanjem od paparaca što je odlična poruka za druge žene.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Osim na plaži Kamila je potom snimljena u šetnji sa svojom majkom u parku u Los Anđelesu. Nosila je bež helanke i bež sportski top koji je istaknuo njenu puniju liniju, a ona je još jednom pokazala kako ne mari za komentare. Iako je njoj bilo svejedno, komentari na društvenim mrežama i ispod fotografija koje su se delile ipak su je dotakli stoga je odlučila progovoriti o tome.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

"Trčala sam u parku i gledala svoja posla, trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak celo vreme. Podsetila sam samu sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo. Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo prave žene sa oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", kazala je Kamila u videu koji je podelila na Tik Toku naziva: "Volim svoje telo".

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.